tiistai 19. lokakuuta 2010

back to Pilates

Muutamia vuosia sitten sanoessani punttissopimuksen irti LadyLineen, päätin salitreenin sijasta kokeilla pilatesta. 10 €:a dvd:stä jonka tahtiin sai treenata mielimäärin oli opiskelijalle korkeaa kuukausimaksua parempi vaihtoehto.

Nyt tuli mieleen vaihdettuani ajatuksia ystäväkaverin kanssa, että joskos johonkin väliin lisäisi tuon pilateksen tai korvaisi sillä jonkin urheilupäivän. Pilatestahan ei ole mitään hikiliikuntaa, vaan siinä keskitytään kehittämään keskivartaloa, sisäistä korsettia. Tämä voisi olla hyvinkin mukava lisä ja erittäin hyvä ase polttaakseni näitä epäsuotuisia keskivartalon rasvavarantoja, ei tarvitsisi tehdä pelkästään cruncheja tms juttuja, samalla tulisi venyteltyä, mikä ei varmastikaan tekisi pahaa mun selälle/hartioille :)

Tämän tahtiin olen jumpannut ja ajattelin jatkossakin jumpata. Toki salilla voi käydä pilateksessa, mutta jotenkin tuntuu turhalta mennä siellä tunnille, jossa ei tuu ees hiki :D



Mä mietin, että sopivat pilatespäivät voisivat olla maanantai, koska silloin avopuoliso aina "ryövää" auton mennäkseen pelaamaan salibändyä.. sekä perjantaisin, kun aamulla käyn uimassa, ja itseäni säästelläkseni en ole enää mennyt salille riuhtomaan.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0