keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Aina ei voi onnistua

Kaiken rehellisyyden nimissä kirjoitan myös epäonnistumisestani punttishaasteen suhteen. Maanantaina yritin, siitä huolimatta tehdä punnerrushaasteen mukaiset punnerrukset, että olin juuri sunnuntaina punnertanut. Sain tehtyä  21-25-21-21-15!!!


Mä olin NIIN pettynyt, kävi juuri se mitä olin pelännyt, että en pysty. Huomasin myös, ettei tuohon kuole :D Niin kovasti pelkään aina epäonnistumista, ja usein sen epäonnistumisen pelon takia jätän asioita jopa tekemättä. Huomenna uusi yritys. Tänään unohdin, ja nyt on myöhästä, tein tehokkaan salitreenin.

Liten kolmas päivä menossa. Eilen löysin ProFx-patukan banaanin makuisena. Se on NIIN paras noista, maistuu hyvältä eikä ole limainen, Caramel on liian makea mun makuun ja Peanut-Nougat.. no se menee, mutta välillä se on juuri.. limainen.

Tänään aamulla oli tarkoituksena mennä aamulenkille ennen työpäivän alkamista. Päätin vain sitten aamulla siirtää lenkit iltapäivälle. Harmi vain, että sää muuttui epäedulliseksi lenkin kannalta. Kävin sitten salilla vetämässä Liten salitreeniykkösen, joka oli aivan mahtava. On edelleen tosi energinen ja pirteä olo, kuin olisin uudestisyntynyt.

Mulle selvisi, että Liteen kuuluva aerobinen tarkoittasiti tyyliin reipasta kävelyä. Mä hieman kapinoin sitä vastaan, sillä .. mä koen sen turhauttavaksi. Mä päätin olla juntti ja mennä vastoin ohjeita, juoksen/hölkkään maltillista vauhtia sitten.


0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0