maanantai 21. tammikuuta 2013

3/2013

Mitäs sanoisin, hyvää perusvääntöä, paljon jäätä, hyvin oon jaksanut heräillä aamuisin tekemään kotijumppia. Jopa viime pe jaksoin herätä kuudelta tavallisen puoli seitsemän sijasta.


Vähän meni viikon urheilut sekaisin, kun tiistaina piti painella lääkäriin.

Kaikenkaikkiaan viikko ei ole ollut (sunnuntaita lukuunottamatta) mitenkään erityisen energinen, itseasiassa jo aviomiehen synttärijuhlalauantaina aloin huomata nutrauksen vaikutukset urheiluun ja jaksamiseen. En osaa sanoa, miksen anna itseni lopettaa tätä naurettavaa kuuria, vaan väkisin väännän tämän viikon loppuun asti. Su sitten on tankkauspäivä, hiilarivarastot täyteen.

Tänään oli energiatasoista huolimatta hyvät kiikut miehen kanssa. Ei mitään kovia greidejä tullut kiivettyä. Aina se kova greidi ei ole se juttu, 5b/5c:n reiteissä on mulle edelleen voittamista omassa päässä. Ihan voittajafiilis kun liidasin yhden pelottavalta tuntuvat reitin.

Toisaalta.. ihan sekin, kun tietää, ettei ole näillä kaloreilla parhaassa kunnossa, ei edes viitsi lähteä yrittämään mitään 6a:ta vaikeampaa. Ensiviikolla on sit ihan eri Didi seinillä, nih!


On muuten tulossa sopivan hyiset kiikut, jos/kun tällä viikolla suuntaan pirulle. La olisi kiva jääkiikkujen kannalta, ei liian kylmä. En ole aikaisemmin ymmärtänyt, että jäissäkin olisi eroja. Solvallassa oli tosi kovaa jäätä, tuntui ettei hakkuja saanut uppoamaan vaikka kuinka takoi. Tänään onkin sitten ollut core ja tissit superkipeinä eilisistä kiikuista, sen siitä saa kun roikkuu ja lukottelee :D

Nyt petiin, huomenna pitää olla taas skarppina kuuntelemassa luentoja, ihanaa vaihtelua normaaleihin työpäiviin nämä koulutuspäivät. Vuosi sitten osallistuin samoille koulutuspäiville. Joko olen kehittynyt työssäni vuoden aikana TAI aiheet ovat helpottoneet.. TAI .. vähän molempia .)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0