lauantai 5. tammikuuta 2013

suurien tapahtumien vuosi

Viimevuosi oli erittäin tapahtumarikas. Erityisen merkittävä tapahtuma oli meidän häämme, joita suunniteltiin pitkään ja hartaasti.


Tammikuu oli hiljainen, ei paljoa..

Helmikuussa tutustuin jääkiipeilyyn, muistaakseni mainitsin tuon olevan kolmanneksi hauskinta mitä voi housut jalassa tehdä. Helmikuussa onnistuin boulderoidessa saamaan polveni sijoilta (tästä seurasi polvileikkaus viikkoja ennen häitä)



Maaliskuussa uskaltauduin taas seinille... tällä kertaa onnistuin murtamaan. Muistakaa, flipflopit eivät ole varmistuskengät


Huhtikuussa täytin vuosia, ja sain juhlistaa tätä ystävieni kanssa.. ihanaa. Tutustuin ulkokiipeilyyn, kesäkiipeilyneitsyys lähti Rollareilla. Käväisin myös veitsen alla.



Toukokuussa alkoi hermostus kasvaa.. häät alkoi lähetä, sain ikimuistoiset polttarit ja häät olivat myös juuri sellaiset mitä kuvittelimmekin. Häämatkamme Pariisiin alkoi toukokuun puolella 



Kesäkuussa otettiin rauhallisesti, häätouhustelun jälkeen piti palata arkeen.. ja töissä oli taasen keskityttävä työntekoon. Pääsin taasen kunnolla kiipeilyn makuun, helmikuun vikan päivän jälkeen oli tullut oltua enemmän tai vähemmän rikki/paketissa tai häiden takia kiireinen. 

Heinäkuussa .. lisää kiipeilyä, minusta tuli tuplatäti, mökkeilyä ja loma alkoi. 

Elokuussa vietimme aviomiehen kanssa kesäloma, olimme viikon verran Hampurissa ja vietimme ystäväpariskunnan kanssa pidennetyn kiipeilyviikonlopun Kustavissa. Mies sai ylennyksen, joten meidän työrytmimme muuttuivat yhtenevimmiksi.



Syys.. teinkö mä jotain muuta kuin kiipeilin ja kävin töissä..

Lokakuussa tehtiin ystävättäen kanssa mökkireissu kahdestaan meidän mökille. Iso juttu mulle, ono yleensä tosi huono lähtemään minnekään muun kuin mieheni kanssa. Kiipeilyssä sain sekä boulderissa että liidissä greidin nostettua 6b:hen. Hurraa! Miehen kanssa lokakuussa yhteistä matkaa tuli viisi vuotta täyteen.


Marraskuussa ylitin itseni, ilmottauduin ensimmäisiin kiipeilykilpailuihini.

Joulukuussa oli sitten Kiipeilyurheiljoiden leikkimieliset kiipeilykisat. Kiipeily saavutti uuden flown, innostus kiipeilyyn lisääntyi. Joulu.. uusivuosi.. rentoutumista..

Menneenä vuonna sain myös varmistuksen siitä, että sain ammattitutkintoni suoritettua (tämä oli enemmän kertausta .. kuin oikeasti minulle vaativa urakka.. mutta kertauskin on erittäin hyvää ja tarpeellista aina välillä). Nyt tammikuussa koululla on valmistujaisjuhlat :)

Heiaheia osaa kertoa minun olleen varsin ahkera urheilun suhteen, 


Kiitettävä määrä kiipeilyä ja urheilua, vaikka kolmeen otteeseen olin toipilaana ja järjestimme häät. Olen periaatteessa tyytyväinen, nyt vain jostain pitäisi saada motivaatiota aerobiseen liikuntaan. Liikunnan määrästä huolimatta, en ole onnistunut täysin kropan kuntoon liittyvissä pysyvissä tavotteissani, olen herkuttelija.

Tavoitteet vuodella 2013..  Ne liittyvät sekä painonhallintaan, kiipeilyyn että ammatillisen osaamiseni kehittämiseen. Painonhallinnassa, tarkoituksenani on tiputtaa painoa merkittävästi,, päästäkseni tavotteeseeni kaksi, lisää nousuja, enemmän voimakestävyttää, haluan osallistua kisoihin.. trädittää puhtaasti kutosen, uskaltaa liidata ulkona.. päästä ulkomaille kiipeilemään. Ammattiin liittyvä tavotteeni on kuitenkin se oikeasti tärkein, tarkoituksena on osallistua puolen vuoden valmennuskurssille.. ja lokakuussa on tarkoitus mennä klt-tenttiin.

4 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Hyviä tavoitteita. Aika samoja kun minulla kun tulee painonhallintaan ja kiipeilyyn.

-didi- kirjoitti...

Joo :)

Nora kirjoitti...

Loistava vuosi takana ja uusi upea edessä! Iloisin mielin, tavoite kirkkaana ja lippu korkealla voi vuoden päästä muistella kaikkea sitä hyvää ja parasta mitä tuli tehtyä 2013! :) Tsemppiä!

-didi- kirjoitti...

Hieno vuosi tosiaan.. mahtava :) Kiitos :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0