perjantai 4. tammikuuta 2013

Lisää alelöytöjä

Nyt pitäisi olla vaatekerrastot kaikenlaisia ulkoilureissuja varten kunnossa. Eilen miehen kanssa Jumbosta tarttui mukaan Warmpeace Torpa Wms Pants, jotka pitää ehdottomasti tänään testata jäillä.

Kesällä tuli hankittua softsell-asu, mutta tuolloin en tajunnut mitottaa vaatteita sen mukaisesti, että sinne alle mahtuu pari kerrosta vaatteita. Tuli hieman liian "esillä" olo Nuuksionreissulla.. softsellit näytti päällä jo enemmän trikoilta kuin ulkoiluhousuilta :P

Alesta löytyi Stockalta myös Niken urheilutoppi. En vain osaisi enää urheilla tavalliset rintsikat päällä, Niken topit on todettu erittäin hyviksi.

Partioaitassa oli muutenkin mukavasti tuotteita alennuksessa.. nyt on hyvä hetki hankkia liikuntavaatteet talveksi.

Kiipeilyvuosi 2013 on avattuna, keskiviikkona kävin kaverin ja aviomiehen kanssa Areenalla köysittelemässä ja eilen kaverin kanssa boulderoimassa. Kiipeilyssä ei tullut tehtyä mitää mullistavia nousuja, (uuden vuoden aattona oli superboulderit), eilen sormien ihossa tuntui kovasti vielä keskiviikon rimpuilut ja yksi varvas on edelleen pipi. Varvas vaati jo antibiottikuurin, annetaan sen levätä kiipeilykengistä pari-kolme päivää.. jääkiipeilykengäthän eivät ole niin tiukat, etteikö jäätä voisi lähteä hakkaamaan. Mietin edelleen, että millaiset kiipeilytavoitteet uskallan kirjoittaa tänne blogiin tulevalle vuodelle, ehkä sen tulisi olla ehdollinen lupaus :)

Aamuvatsat yms jumpat ovat tulleet myös joulukiireiden jäljeen. Tällä viikolla olen vielä enemmän hahmotellut  viikottaisia sarjoja, ensiviikolla varmaan lyön jumpat enemmän lukkoon. Niistä myös sitten lisään.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0