sunnuntai 27. tammikuuta 2013

au au au

Kaveri lupasi eilen jääkiipeilyn sijasta rääkkäystä.. ja tänään tuntuma on ollut kuin rääkätyllä :D Lumella ja liukkaalla juoksemisesta (sekä venyttelyn unohtamisesta) seuraa massiiviset "lihaskrapulat" jalkapohjiin ja reidetkin tuntuu enemmän tai vähemmän piestyiltä.. Mahtavaa!

Koska olin jo alkuviikosta suunnitellut meneväni tänään salille crossaamaan, en hetkeäkään edes miettinyt jättäväni treeniä tänään välistä, vaikka eilen tulikin treenattua aerobista.


Hiilaritankkauspäivästä johtuen vedin pitkän, mutta rennon crossitreenin, 50 min crossausta ja tämän päätteeksi 25 min kuminauha.

Ystävän kanssa tehtiin "testi" salilla.. tuli tehtyä liikkeitä, joilla lääkärit tutkivat mm hänen olkapäävammaansa (ja samanlaisia oma lääkärini testasi minulta, kun viimeksi valittelin olkapäätä). Mikään liike ei sattunut erityisemmin, kuminauhajumpassa oikea käsi tuntui vähän voimattomammalta kuin vasen, mutta ei mikään ihme. Alkavalla viikolla varmaan eka puolikas menee varmasti poissa seiniltä *snif* Toivottavasti jo loppuviikosta pääsen tylsyttämään uusia rautoja Pirulle.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Mä olen menossa Pirulle Sunnuntaina kokeilemaan ensimmäistä kertaa!! :D

-didi- kirjoitti...

NOni, oli jo aikakin :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0