perjantai 25. tammikuuta 2013

didi heart plastic

Oi! Parhaat kiikut varmaan viikkoihin. Oman pään voittamista, pitkään aikaan ole haastanut itseäni, vaan olen kiipeillyt oman mukavuusalueen sisäpuolella.. tänään mentiin, pelättiin. Viimeaikoina on tullut keskityttyä jään hakkaamiseen, välillä tulee jopas fiilis, että mitenkäs sisällä taasen kiipeiltiinkään (ja se tuntui kovasti siltä ekalla 5c:llä kisaseinällä).

Eipä muuta oikeastaan.. tuli vain huomattua, että ei olisi saanut jättää kuminauhajumppia väliin pitkäksi aikaa.. olkapää muljahteli taas (harkkaseinän lila 5B sai jäädä sit kesken)... samainen olkapää muljahti Pirulla keskiviikkona. Pitää keskittyä siihen, ettei yritä liian laajoja liikeratoja.. JA nyt otetaan takaisin tuo kuminauhajumppa. Mihinköhän väliin sen saisi mahtumaan :P

Huomenna... JÄÄTÄ! (jos vaan olkapää ei mitenkään oireile.) .. ja jään lisäksi ruokaa. Nutriletit on mennyttä, huomenna normiruoka, sunnuntaina hiilaritankkausta, ja maanantaista lähtien fitfarmin ohjeilla.

Aamuedit: jäät väliin, olkapää hellänä, juoksemaan sit sen sijaan. Voi kakan kakka, harmittaa visetävästi.

2 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Joo muljahtelu ei ole hauskaa.
Varsinkaan olkapään, on kokemusta siitä.

-didi- kirjoitti...

Yeah, ei oo kivaa ei. Teitty tuollainen aina herättää pelon siitä, että onnistui hajottamaan itseään enemmänkin... eikä ole pelkästään lihas vähän venähtänyt tms.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0