maanantai 28. tammikuuta 2013

pakkotaukoa

Kikkare!!!

Olkapää kuvattu, mutta eihän röntgen näytä mitää "oikeita" vahinkoja. Pari viikkoa taukoa, kevyttä kiertäjäkalvosintreeniä.. jos ei auta, niin sitten mennä ihmettelemään ultraan.

NOH! Hopeakehys.. tammikuun loppu, ruuhka töissä, alvprossat pitää muuttaa asiakkaiden tietokantoihin.. ei tarvitse miettiä, että jäis vaan himaan sohvalle leviämään :D Voin kuitenkin tehdä corea, kävellä, hölkytellä .. crossata ilman kahvoja.. kyl tää tästä.

5 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Kyllä sulla nyt taas onnea! :(

Nora kirjoitti...

Ja yhden käden leuanvetoja ja yhden käden punnerruksia ja yhden käden haukkaria! ;) Tsemppiä!

-didi- kirjoitti...

Sara, joo.. ei ihan naurata, taisin ihan vähän itkeä tirauttaakin tänään kun harmitti niin vietävästi. Vastahan mä juuri ennen häitä tokenin edellisestä vammasta.

Nora.. :D todellakin :D Hyvä idea!!

Maarit kirjoitti...

Mitä sitä sanottiinkin urheilijoista ja terveistä päivistä? Mullakin meni viime vuosi kropan hajoillessa (samat jutut kun sulla mm. polvi - ei kyl onneks leikattu! - ja olkapää), se ottaa kyllä älyttömästi päähän ja voi olla henkisesti rankkaa.

Mut joskus pakkolepo tekee pirun hyvää. Näin kävi ainakin mulle ja draiviakin keräänty kivasti :D Toivottavasti sullekin :)

-didi- kirjoitti...

Niitä ei todellakaan näe.

Kuhan vaan harmituksista pääsee yli, niin tajuaa, että pienet pakkotauot on tosiaan myös mahdollisuuksia kehittää itseään urheilun ulkopuolella.

Eiköhän sitä draivia vain tule lisää, en mä näin helposti lannistu :)


 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0