lauantai 26. tammikuuta 2013

oho ostin kengät vol 45869

WÄÄÄÄ!!! En tosiaan päässyt tänään Solvallaan, onneksi kuitenkin kaveri ehdotti kiipeilyn sijasta juoksulenkkiä, lupasi rääkätä mua kunnolla. 

Ei mitään hajua matkasta, mutta juoksimme huomattavasti kovempaa, kuin mitä tavallisesti juoksisin yksin lenkkeillessä. 50 min puuskutin ja napisin kaverin perässä. 

Vähän lenkin jälkeen fiilisteltiin kaverin uusia kiipeilykamoja, mietittiin minulle uusia valjaita ulkokiipeilyyn. Trädiin ja jääkiipeilyyn olisi kiva hankkia valjaat, johon kamat saa järkevästi. Mm kallioilta laskeutuessa.. tai ankkuria työstäessä isken ruuvisulkkareilla hakut valjaisiin taakse. Jotenkin eksyimme aiheeseen jääkiipeilykengät. Jotenkin sitten innostuin ajatuksesta ja kurvasin kaverilta kotiin varuste.netin kautta uudet La Sportivan Nepal Evot kainalossa.


Hienosti sain raudat säädettyä kenkiin sopiviksi, Citymarketista tarttui hanskat.. ja partioaitasta vielä suojat sääriin, jotten potki softselleja rei-ille.. vaikka harvoinpa nykyään osun jäärautojen piikeille lahkeisiin.

Kauhean kova hinku päästä korkaamaan omat kamat. Pitää vain nyt malttaa mieli, ja lepuuttaa olkapäätä. En usko, että se olisi varsinaisesti mennyt rikki.. mutta ylimeneminen varmasti oli shokki olkapään lihaksille, joihin nyt sitten sattuu.. ei särje.. vaan tietyt liikkeet ovat hieman kivuliaita. Harmitus on kova, mutta saanpahan keskittyä muuhun treenaamiseen.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0