perjantai 18. tammikuuta 2013

toinen punnitus


Iskin aloituspainoksi arvioidun kilomäärän, pahoin pelkään, että totuus oli vielä tuota pahempi.

Hyvin reilun kahden viikon nutrauksella paino on tippunut, syytä olisikin sen verran kauhean pienillä kaloreilla mennään. Onneksi sentään olen löytänyt oman suunmukaiset ruoat Nutrilett:n valikoimista. Karua on huomata, ettei urheillessa todellakaan jaksa parastaan.

Vielä yksi viikko jäljellä tätä pelleilyä .. innolla odotan ruokaa.. lihaa, lämpimiä kasviksia, maitorahkaa, kananmunaa ja energiaa liikkumiseen :)

Jos tämä kuuri olisi sen verran karu, ettei ihan heti tule ryssittyä omia ruokailuja samalla tavalla. Joskus v.2007 kokeilin vielä hirveämpää diettiä, päivisin mentiin aivan kauhean alhaisilla kaloreilla, palelin jatkuvasti, hyvä kun jaksoin liikkua.. Vichy/Mehiläisen dietti. Tuo dietti oli niin kauhea, että monta vuotta tulikin pysyttyä sellaisessa painossa, ettei "tarvinuut" kitukuureja.

Mikä on karuin/hölmöin dietti, millä olette itse olleet? 

4 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Oot kyllä sitkeä ja kärsivällinen.
Olenkohan mä saanut mitään dieettiä vietyä koskaan ihan loppuun asti ohjeiden mukaan. Nyt en enää sorru siihen, että aloittaisin jotain tiettyä. Tämä ajatusmaailman ja pahojen aineden välttely sopii mulle parhaiten. Ei kiristä päästä ja tulostakin silti syntyy.

Tsemppiä sulle ja toivottavasti kohta jaksat taas sporttailla täysillä!

Sara kirjoitti...

Tsemppiä!!
Mä luulen et karuin dieetti oli aikoinaan 'lentoemännän dieetti'

-didi- kirjoitti...

Sara, lentoemäntädietti onkin mulle tuntematon.

-didi- kirjoitti...

Nora, kiitos. En minäkään enää kauaa aio itseäni kituuttaa :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0