sunnuntai 10. helmikuuta 2013

6/2013

Tänään iltapäivällä oli vielä vähän blaah-fiilikset tästä viikosta urheilumielessä. Kivaa on ollut, on tullut treffattua ystäviä, vietetty synttäreitä, käyty elokuvissa ja syömässä ja tänään vietimme erityisen ihanan päivän vanhempieni luona perheeni kanssa. Olimme mieheni kanssa tarjoutuneet vahtimaan siskoni lapsia, jotta äitini pääsi siskoni kanssa elokuviin. Vietimme iltapäivällä aikaa kummipojan ja siskon tyttären kanssa mm pulkkamäessä. Mies jäi vielä kummipoikani kanssa rakentelemaan lumiukkoa ja tässä vaiheessa meidän oma pikkuinenkin pääsi mukaan lumileikkeihin.



Kauheasti ei tosiaan urheilua ole mahtunut, neljänä aamuna tein aamujumpat (maanantaina jostain syystä X en jumpannut maanantaina), silloin vain kävelin töihin. Tiistaina tuli käytyä mahtavalla juoksulenkillä, ke-to ja pe ei ollut mitään aamujumppia kummempia, perjantantaina oli pitkä työpäivä.

Eilen palasin kevyesti jääkiipeilyyn .. ja tänään kävimme taasen kaverin kanssa juoksemassa.

Juoksuun alkaa pikkuhiljaa löytyä juuri hyvä flow, etenkin kun nyt ei ole tavallisia vaivoja, ei satu polveen, lonkkaan eikä lantioon/alaselkään ole sattunut. Nyt vaan pitää oppia pukeutumaan paremmin sään mukaan. Tänään oli aikalailla nollakeli, Haglöfsin kuoritakin alla ei olisi tarvinnut olla merinovillaista paitaa olla, vaan jokin pitkähihainen. NOOOH.. ei mitään grandekatastrofia, oli vain ehkä vähän turhan lämmin juostessa :P

Viikon ruokailut ovat pääasillisesti menneet hyvin..











aviomies teki kebabbia, kotitehdyssä kebabissa on se hyvä puoli, että lihasta valuu kaikki rasva uunissa paistaessa pois 
Työstressiä on vaan vaikuttanut öisin siihen, että olen syönyt tajuamattani/tajuttomana. Yhtenä aamuna paahtoleipäpussista löytyi paahtoleipä kulmaa köyhempänä, tortsaina aamulla yöpöydältä löytyi puoliksi syöty ruispala JA joku yö olin käynyt puukottamassa esipaistetun patongin pakkauksen auki.. mainitsemattakaan siitä, että olen taas vaellellut hurjasti.

Stressistä, yösyöpöttelyistä ja vähäisestä liikunnasta huolimatta painon kehitys on ollut suotuisa


Ensiviikosta on positiiviset vibat. Olin luvannut itselleni, että jos siltä tuntuu, niin aamujumpat voi jäädä alkavalta viikolta välistä, ja voisin nukkua univelkoja pois.. mutta pe-la ja la-su -yön 9 ja 11h:n yöunet ovat auttaneet piristymään. Ensiviikolle on vähemmän sosiaalisia tapahtumia, ehdin urheilla enemmän ja täysillä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0