torstai 21. helmikuuta 2013

Onni on (myös) hyvä treeni

Katastrofi iski tänään.. salilla huomasin kuulokkeiden jääneen kotio. Yllättävä kyllä sain crossattua jopa 20 min .. ja salitreeni sujui hyvin. Tuntui jopa, että tempo oli parempi nyt ilman musiikkia kuin tavallisesti musan soidessa korvissa.

Tänään jätin tosiaan aamujumpat kotona väliin, sillä tiesin jo aamulla suuntaavani jään sijasta salille.

20 min crosseri

pystypynnerrus kp  3 x 12 á 11 kg
tasapenkki kp 3 x 12 á 11 kg
rintalihas kp maaten 3 x 12 á 6 kg
vipunostot sivulle 3 x 12 á 3 kg
pystysoutu 3 x 10 á 7 kg
push down köydellä 3 x 12 35kg
askelkyykky 25 x 5, palautus kävely takaisin ja samantien uudestaan
jane fonda 3 x 20
selkälihas 3 x 10

Hyvä pössis, tosi hyvä treeni. Tarkoituksena oli alunperin tehdä vielä enemmän kyykkyjä, käyttäen mm trx:ää, mutta olivat sitten siellä vaihtaneet "laitteen" pt-ohjaustilaan... enkä tohtinut mennä sinne. Hyvin askelkyykkykävelykin hapotti paikat.

Käsiä en pystynyt treenata vielä niin täysiä kuin olisin halunnut, mm vipunostoissa käsivartta vihlaisin, olisin halunnut tehdä myös dippejä, mutta.. voin ehkä odottaa siihen asti, ettei kädessä ole enää epämukavia tuntemuksia.

Alan tässä pikkuhiljaa valmistautua viikonlopun tankkaus/vapaasyöntipäivään. Ostin kaupasta cookisseja, pussin namia, ainekset cheddar-pekoni -muffineihin, ainekset lasagneen, bruschettoihin ja hedelmäsalaattiin. Lasagnessa yhdistyy kaikki mistä pidän, sula juusto, yrttinen jauhalihatomaattikastike ja pasta!!

Tällä viikolla dietti on tuntunut taasen helpommalta, ehkä se on tuleva tankkauspäivä.. ja sitten tietää, että on enää kaksi viikkoa, kunnes on +-0 viikko.. ja sen jälkeen lähden noudattamaan omaa superdiettiä mukailevaa ruokavaliota, jotta tankkaus on kerran kahdessa viikossa.

Tankkaukseen tulee otettua itseasiassa pieni varaslähtö. Menemme miehen ja kaveripariskunnan kanssa elokuviin ja syömään lauantaina. Elokuvissa voi tottakait olla ilman karkkia, mutta ravintolassa ajattelin syödä sitä, mitä tekee mieli (ei mitää superpossuilua kuitenkaan).

Fooood, lämminsavulohta, kebabia, kanaa .. lisää kanaa.. ja vähän lisää kanaa


Nyt iltapalaa väsäämään.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0