sunnuntai 3. helmikuuta 2013

erilainen viikonloppu

Alkaa viikon kiipeilemättömyys tuntua. Perjantaina matkalla Areenalle, mietin josko bussissa pystyisi vetää leukoja tangoissa /lenkeissä, joista matkustajat pitävät kiinni bussin ollessa täysi.

Areenalla oli kiva katsella kerrankin hyvällä ajalla muiden kiipeävän. Harvoin sitä malttaa pitää taukoa omasta kiipeilystä tarkkaillakseen muiden tekniikoita. Löysin uuden idolin, naisen joka saa 7a:n näyttämään neloselta...  menoa oli kaunista katsella.

Areenalle saapuesa mua tervehdittiin leivonnaisella

Puolukkaleivos
Nuuskin leivonnaista pitkään, ja lopulta sorrun sen syömiseen. tai noin puolikkaan söin itse.. annoin miehelle haukkupalan.. ja sen jälkeen koko leivos oli mennyt.

Oli perjantaina ilo katsella aviomiehen kiipeilyä, tuntuu että rannevammat alkaisi olla mennyttä, ja nyt voidaan keskittyä kehittymiseen. Pitää ruoskia miestä vain treenaamaan enemmän corea, käsissä paukkuja riittää hyvin.

Lauantaina heräsin poikkeuksellisesti ihan omia aikojani. Hassua, kun tavallisesti on tottunut herätyskelloherätykseen .. ja suuntana heti aamusta on ollut joko Areena tai jää/ulkokaltsit. Tuntui oikeastaan ihan kivalta :)

Eiliselle oli sitten sovittu urheilutreffit ihanan lukioystäväni kanssa. Olin soittanut punttikselleni, että saako ystävän tuoda tutustumaan saliin ja samalla käydä treenaamassa.. olin aika yllättynyt, että sinne saa noin helposti tuoda ihmisen mukaan tutustumaan. Vertailtiin salien kertamaksuja, ja yleensä kerta on jotain 15 €:n pintaan.. nyt sain ihan muuten vain tuoda mukanaan tutustumaan. Mun punttis on kyllä hyvä!

Salilla teimme saman kyykkyseinänojailuhaasteen, mitä suorittelin itsekseni. Tällä kertaa suoritimme 3 x 30s ja 3 x 1 min SEKÄ 50 askelkyykkyä tähän perään. Askelkyykyt ja 20 min 7-8% kaltevalla matolla 6km/h vauhdilla tehty power walk tuntuu tänään hyvin kankussa.

Toiseksi parasta siinä, kun kaverit tulee kylää, on se, että tällöin tulee panostettua enemmän ruoanlaittoon. Eilen laitoin ennen salia kanat marinoitumaan jerk chicken -marinadiin.. ja .. tein parhaimmatmakuiset kanat itse ikinä.



Jerk Chicken
(kg-lehti elo-syy 2012)

1 tl maustepippuria
1 tl kanelia
1 tl kuivattua timjamia
1/4 tl muskottipähkinää
2 tl fariinisokeria (itse käytin ruokosokeria, kun fariinisokeri oli sitten kuivunut)
2 murskattua valkosipulinkyttä
2 rkl silputtua sipulia
1 rkl etikkaa
2 rkl öljyä
1 rkl limettimehua
½ tuore punainen chili
suolaa ja mustapippuria

Sekoitin marinadiin 400-500g suokaloitua broilerin rintafilettä ja annoin marinoitua pari tuntia jääkaapissa ja paistoi sitten pannulla.

broileri marinoitumassa
Tänään juoksulenkillä kerroin kaverilla eilisestä kokkailusta, ja hän sanoin tehneenä samaa Nigellan reseptillä. Nigella on mun uusi kokkausidoli, hänen tv-ohjelmat on kuin ruokapornoa. Lupasin miehelleni, että teen hänelle joku viikonloppu Nigellan ohjeiden mukaan lihamureketta (mureke on kääritty pekoniin.. ja sisälle on piilotettu muutama keitettyä kananmuna).

Tuo kana oli NIIN hyvää, että päätin tehdä sitä itselleni ensiviikoksi. Nyt ruokia paistamaan .. ja sitten elokuviin. Miehen kanssa menemme katsomaan Tarantinon uusimman.

ps. Eilen pysyin hienosti lujana, oli ala-asteystäväni 30v synttärit, mukana oli omat juomat ( sixpäkki zeroa) .. ja pysyin erossa herkuista. Tarjoilut olivat niin herkullisen näköiset, että jos olisi sallinut itselleni sen yhden.. niin syöminen ei olisi varmasti loppunut kuin vasta juhlista lähtiessä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0