sunnuntai 24. helmikuuta 2013

lauantai-illan parisuhdesuhdekurssi


Must see feel good -elokuva.  Vaikka elokuva ei tarjoa juonellisesti mitään uutta, ei se pilannut elokuvaelämystä mitenkään, elokuva jaksoi viihdyttää ja näyttelijät olivat vielä "tuoreita" minulle.. ainoastaan Pamela Tola ja Vesa Vierikko olivat tutummat, mutta kun en ole Putousta seurannut, niin en ole ehtinyt kyllästysä"munamieheen" tai "Marja Tyrniin".

Ystävättären kanssa kun parantelimme viimeksi maailmaan BarCelonassa, päätimme tuplatreffeistä, leffa ja dinner Bar Tapastassa.

tomaatileipää, perunamunakas, paahdettua vuohenjuustoa ja citruskanaa
churroja ja kahvia
Bar Tapastasta oli tarkoitus suunnata Los Cojones  -baariin.. mutta sehän oli jo täynnä. Yritettiin moneen muuhunkin baariin, Kokomoon, Cubaan.. jonnekin muuallekin, päädyimme lopulta kuitenkin Villi Wäinöön juomille. Miten ihmeessä baarit ovat täynnä jo kymmeneltä, ystävän kanssa muisteltiin, että baarit alkaisivat täyttyä vasta puoliltaöin. Onko ajat muuttuneet, vai mitä?

Ihana ilta, hyvää seuraa, hyvää ruokaa, kaikki tulivat erinomaisesti juttuun.

(Ehdimme miehen kanssa pyörähtää ennen elokuvaa lautapelit.fi:ssä.. sain Munchkins pelini.. ja Vero Modasta tarttui pari kivaa uutta paitaa mukaan, wuhuu!, niistä myöhemmin)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0