perjantai 22. helmikuuta 2013

kapinointia

Hölmöä valittaa, kun itse on hommaan ryhtynyt.. mutta.. tässä on pitkään vaivannut meneillään olevassa ruokavaliossa niin aamiainen, välipalojen ja ekan lounaan järjestys .. että syötävien vihannesten määrä. En tiedä sitten vaikuttaako annosten pienentyminen siihen, että olen alkanut enenevissä määrin vaellella öisin.

Tänäänkin aamulla keittiön ruokapöydän hedelmäkori oli kahta banaania köyhempi. Ei tässä muuten, mutta jos yritetään jotain vajetta pitää, ja vedän kaksi isoa banaania yöllä, niin se on kaloreissa jo lähemmäs 250kcal.. kohtuuvauhtisella crossauksella tuon kuluttamiseen menisi puolisen tuntia... Koskakohan alkaisin urheilla unissani?

Tänään sitten kapinoin annettuja ohjeita vastaan. Mä tiedän, että mä oon aikaisemminkaan kesäkurpitsalla itseäni lihottanut .. niin laitoin sitä oikein tupla-annoksen lounaalla.

valkuaisia, kesäkurpitsia provenscalen mausteseoksella ja  ..KANAA!

Kokeillaan jos tämä auttaisi. Muuten ole tyytyväinen ruokaan ja ruokavalioon, ja onhan se poistanut taakan harteilta, kun taasen ei tarvitse miettiä kaloreita ja sitä, osaako itse syödä oikein, kun on valmiit ohjeet mitä noudattaa.

Painokin on jumittanut pari viikkoa kohta.. jopa välillä ollut vähän kohollaan.. ehkä se paino jossain vaiheessa humahtaa alaspäin, pitää vain olla kärsivällinen.

5 kommenttia:

RuskeaWompatti kirjoitti...

Moi

Mulle ainakin kaksviikkoa miinuksilla +-0 olis liikaa hermoille. Ihan perus meininkiä, mut paljo saat vettä alas päivän aikana?

-didi- kirjoitti...

Liikaa hermoille? Ei jaksa laskea? Itse ajattelin antaa itselleni pienen "hengädystauon" kunnes taas vedän pienemmillä kaloreilla. Mulla taitaa pää kaiva viikon verran jotain muuta kuin laihduttamista :) Vettä yritän juoda 3L päivässä.. mutta tuntuu, että se jää usein johonkin kahteen, nyt korjausliikkenä on juomavesi valmiina pullossa, jotta muistaisin juoda tarvittavasti.

RuskeaWompatti kirjoitti...

Nii siis ei jaksa kituuttaa ja häiritä palautumista jos paino ei lähe alaspäin.Tuplaisin ton vesimäärään ihan testiksi. Ilman isoo pulloa jää aina iteltään myös juomatta riittävä määrä.

Toki jos muistan oikein oot ollu jo vuoden alusta miinuksilla? Leptiinitason lasku on kyllä musta ihan todennäköstä tossa vaiheessa.
Siihen oki auttaa tankkaus. Vielä jos haahuilet öisin ja unet kärsii ni onhan tossa jo häiriötekijöitä ihan riittävästi.

PS.Näitä mun horinoita ei hirveän vakavasti kannata ottaa kun omat läskit taitaa olla sielä 10% huonommalla puolella.

-didi- kirjoitti...

Joooh, vaikka 4L :) nestettä tulee kyllä juotua paljonkin päivän aikana, valitettavan paljon siitä vaan sisältää kofeiinia, olen kahvin suurkuluttaja.

Joo, vuoden alusta. Toi vaeltelu ja unissasöyminen ei oo mikää uusi juttu, vaan muista "harrasteneeni" sitä jo lukioaikoina, ts kymmenen vuotta sitten. Aina se ei oo sitä syömistä.. kait.. usein saatan vain vaellella, herätä useampaankin otteeseen yöllä sohvalta kylmissäni.

Nora kirjoitti...

Hassua tuo sun yövaeltelu ja syöminen. Ite en ole koskaan kuullut edes vastaavast.
Mä olen heikko. En vaan pysty olla syömättä, kos siltä tuntuu. Yritän kyllä pysyä "sallituissa" aineissa, mutta nyt niistäkin on tullut lipsuttua. Arghh!
Lupaan ryhdistäytyä ja tsemppiä sulle. Sä vedät aika tiukkaa!

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0