keskiviikko 27. helmikuuta 2013

kaunis kevät

Maanantaina oli mitä kaunein ilma. Oli hyvä tuuri, että olin tuolloin suunnitellut käveleväni töistä kotiin pikkuisen kanssa.




Maanantaina iltakiikkujen sijasta tuli vietettyä iltaa tyttöporukalla. Olimme yhdessä järjestäneet ystävättärelle yllätysvauvajuhlat, tapaksia, lahjoja ja synnytystarinoita. Pääsin ulkoiluttamaan toista lauantain ostostakin.


Pidentyvissä aurinkoisissa päivissä on vaan yksi harmillinen puolensa, Pirunkalliolla jää sulaa kovaa vauhtia. Eilen tuolla odotti varsin reikäinen .. ja jo kertaalleen päivän aikana runsaasti sulanut ja jäätynyt jää. 


Jääkiipeilypäivät Pirunkalliolla saattavat olla pian tältä kaudelta luetut, onneksi Nuuksiossa kuulema jää pysyy kiipeilykelpoisena pidempään.

Viikonlopun hiilaritankkaus tuntui eilen erittäin energisenä kiipeilynä, nousuja kertyi 13 kpl. Yksi nousuista tapahtui puoliksi yhdellä hakulla, opinpahan pitämään hakusta kiinni, enkä heittelemään sitä pitkin kiipeilypaikkaa.

2 kommenttia:

Nora kirjoitti...

Wow, kuinka leveät hartiat! :)
Ilma on ollut kyllä todella kaunis sunnuntaista alkaen. Kunpa pääsisikin viettämään aikaa enemmän ulkona.

-didi- kirjoitti...

thx, tuli aika skrode olo tuossa paidassa, pitäisköhän vaihtaa kiipeilystä kehonrakennukseen, kun pohja olis jo ihan hyvä :P

Joo.. aivan uskomattoman kaunista on ollut.. ja aamut vielä. Eilen aamulla vaan nökötin ja katselin auringonnousua.. meinasin myöhästyä töistä sen takia :D

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0