sunnuntai 17. helmikuuta 2013

7/2013


Kiva urheiluviikko, pääsin takaisin muoviotteiden kimppuun perjantaina. Kolmen viikon tauko tuntuu... sekä päässä että sormissa, jääkiipeily tosin tuntuneen tuoneen lisää kestävyyttä. kahvat tuntuu jotenkin..kevyiltä.

Koko viikon on ollut vähän toipilas olo.. tiistaina iski rankka refluksikohtaus, joudun ihan vuoteenomaksi ja jälkipolttelua on ollut koko viikon. Joku flunssakin tuntuisi yrittäneen iskeä, lauantaina kiipeillessä oli kova päänsärky, ja lauantaina illalla nousi yhtäkkiä lämpöä.. laitoin lämmön kuitenkin raikasilmamyrkytyksen piikkiin. Tänään olo aamulla oli jo hyvä, ja uskalsin lähteä seinille.

Aamujumpat tein neljänä aamuna.. tiistaille oli suunnitellut juoksulenkkiä ja kotijumppaa marttailun jälkeen, mutta.. sattuneesat syystä nämä sitten jäi väliin. Ensiviikolla voisi miettiä johonkin väliin jotain aerobista, jos ei ihan huomenna vielä viitsi lähteä juoksemaan, niin to tai pe viimeistään.

Laiharista... motivaation ylläpitäminen on ollut hankalaa. On ollut hurjan vaikea vastustaa kiusauksia tällä viikolla, enkä nyt ole ihan superdietin mukaan mennytkään, mitään dramaattista överiä ei ole päässyt sattumaan, mutta lauantai-iltana ystäväpariskunnan juhlissa maistui salaatti, lihapullat sekä muutama keksi. Ystäväpäivänä oli myös .. vähemmän tiukka. Ensiviikon jaksaa nyt skarpata, kun tietää tankkauspäivän olevan luvassa. Neljä viikkoa näin tiukkaa .. tuntuu jotenkin liian tiukalta. Paino on kuitenkin laskusuhdanteinen, mikä on hienoa.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0