lauantai 23. maaliskuuta 2019

GoExpo, mitä jäi käteen

Viikko sitten lauantaina pakkasimme lapset autoon ja suuntasimme auton kohti Messukeskusta ja GoExpoa. Odotukset olivat kohtalaisen korkealla. Muutama vuotta sitten takaperin, ko messuilta lähti varsin pitkälle kantanut setti vaatteita pyöräilyyn.

Onnistuin syksyllä kaatumaan pyörällä sillä seurauksin, että housut aukesivat polvesta. Koko talven pyöräilin risoilla pöksyillä, odotin kevään GoExpoa sillä ajatuksella, että ostaisin sieltä sitten uudet haalarit talvipyöräilyyn. NOH, Velo & Oxygenin osasto oli tänä vuonna paljon odottamaani pienempi, tiedä olisiko perjantaina ollut vielä haluamiani tuotteita, mutta nyt itselle lähti tuolta mukaan pyöräilyhanskat (jotka myös rispaantuivat kaatumisen yhteydessä täysin).

Itselle messuilta jäi käteen uusiin superfoodeihin tutustuminen, mm kookosmanna oli the juttu. Kävimme myös perheen kera ihastelemassa asuntoautoja, esikoinen on saanut päähänsä (mitä ilmeisimmin ryhmä hausta), että hän haluaa lähteä asuntoautoreissuun. Ja kyllähän autot näytti sen verta kivoilta, että voisi tosissaan harkita sellaisen reissun tekemistä, tänä vuonna jopa jo. Kuhan myös sitten tuo nuorempi ymmärtäisi vähän asian päälle, niin sitten voisimme tehdä asuntoautolla matkan pohjoismaihin ja kuhan vielä enemmän ymmärrystä (parin vuoden päästä), niin voisimme lähteä Saksaan/Ranskaan jne.

Viimekesänä kävimme Espoossa kannustamassa siskon lapsia Extreme runissa, silloin oma esikoinen ei osallistunut, mutta hän kovasti näytti kiinnostuneen touhusta. Nyt messuilta tarttui messutarjouksena vähän edullisempi ilmottautuminen tapahtumaan. Katsotaan miten poika kypsyy /kasvaa, että onko tuollaiseen kisaan osallistuminen mitenkään järkevää. Onneksi noita ennakkolippuja voi siirtää tarpeen tullen myös seuraavalle vuodelle.


Parin pienen kanssa messuilla käyminen onnistuu, jos etukäteen on muodostanut kuvan siitä, mitä sieltä lähtee hakemaan. Itselle oli selvä se, mitä sieltä lähdin hakemaan. Mies lähti vähän eri asenteella ja hän ei ihan saanut messuista irti sitä, mitä olisi toivonut. Seuraavalla kerralla täytynee jättää lapset hoitoon tai käydä ihan vaikka aikuisten kesken.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0