tiistai 19. maaliskuuta 2019

Keräyspalvelu, kiireisen lapsiperheen pelastus

Meidän perheemme käytti pidemmän aikaa läheisen K-kauppamme keräyspalvelua, pariin otteeseen olemme käyttäneet myös Citymarketin toimituspalvelua.

Pitkään keräyspalvelu oli ilmainen ostosten ylittäessä tietyn summan. Keräyspalvelu ollessa ilmainen, oli helppo hyväksyä vähän korkeamman hinnat. K-kaupoissa hinnat ovat kalliimmat, verkkokaupassa erityisesti. Jos itse kävisin kaupassa, käyttäisin enemmin Citymarkettia tai S-Markettia. Siinä vaiheessa kun tuo ilmainen keräyspalvelu poistui, aloimme myös käydä itse kaupassa.

ostoslistaa
Kyllähän sitä varmasti tuli vähän säästettyä niissä ostoksissa mitä olisi verkkokaupan kautta ostettua, mutta livenä shoppailu alkoi myös lisätä kuukausittaisiin ruokakauppaostoksiin menevää rahaa, heräteostoksia tuli tehtyä hurjan helposti. Verkkokaupassa tilausta tehdessä koko ajan näkee ruokiin menevän summan ja tulee samantien mietittyä jokaisen ostoksen tarpeellisuutta.

Meillä perheen kauppapäivästä oli muodostunut sunnuntai, viikottaisten ostosten tekeminen uinnista väsyneiden lasten kanssa oli toisinaan haastavaa, hauskaa toki, mutta kerrassaan aikaaviepää. Nyt sunnuntaisin suunnataan uinnista suoraan kotiin, päivä tuntuu pidemmältä ja ostokset haetaan kotimatkalla töistä/salilta. Kätevää. Kiva yllätys oli myös huomata se, että keräyspalvelun muuttunaan takaisin ilmaiseksi tietyn summan ylityttyä.


0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0