torstai 7. maaliskuuta 2019

vanha vouhotus uudelle kierrokselle

Joskus kauan kauan aikaa sitten karppasin, se oli aikoina kun en urheillut NIIN paljoa, sitten alkoi kuvioihin tulla kestävyyttä vaativat lajit, niin ruokailu muuttui merkittävästi. Karppauksesta siirryin fitfarmin dietteihin, ja ruokavalion perusrunko on pyrkinyt mukailemaan noita fitnesruokavaliota. Perunan ja banaanin lisääminen ruokavalioon oli alkuunsa shokki.


Eilen alkoi päässä muhia ajatus kevyestä karppailusta. En ole ollut mitenkään menestyksellisesti millään dietillä toviin, paino on heilunut 2-3kg:lla viimevuoden parhaista. Oma heikkous on hiilarit, niihin tulee välillä kovasti himoa. Ehkäpä karppausjakso tekee hyvää niiden poistamiseksi.

Aamulla mietin aamupuuron korvaajaa kunnes muistin juustoleipäset. Olipa herkullinen aamiainen, ommom!


Tällä hetkellä tuntuu hyvältä ajatukselta karppailla ainakin perheen kevätlomaan asti. Reissun jälkeen varmasti alkaa ulkona olla olla sellaiset kelit, että tulee oltua aktiivisempi ja mm kestävyysurheilu-ulkosalla alkaa olla mielyttävämpää, niin sitten voin siirtyä tarvittaessa hiilaripitoisempaan ruokavalioon.

Olen kovasti innoissani, kun pääsen toteuttamaan vaihtelevia reseptejä. Mieskin voi tehdä sitten muulle perheelle tavallista gluteenillista ruokaa.  

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0