maanantai 25. maaliskuuta 2019

Takaisin elävien kirjoihin

Harvoin tulee tällaisia taukoja urheiluun, mitä nyt oli. Olin poissa pelistä reilun pari viikkoa, aluksi perheessä vierailu vatsatauti ja sen jälkeen sitten mitä ilmeisimmin vain minä sairastin meidän perheessä jonkin ylähengitystietulehduksen.

Lauantaina olin vielä siinä kunnossa, että yritys puhaltaa vappupilliin aiheutti kauhean yskänpuuskan ja hengästymisen, lämpö oli jopa vähän kohollaan.Eilen kun pystyin jo perheuinnissa laulaa mukana alku- ja loppupiirissä, tiesin että voisin jo kevyesti kokeilla urheilua.

Se mikä nyt treenaamisesta tekee mielenkiintoisen on se, että olen tosiaan tällä hetkellä ketoosissa, olen kyllä syönyt elektrolyyttejä purkista ja lisännyt suolaa veteen, jotta kroppa ei tuntuisi väsyneelta. Nyt on vain vaikea erottaa mikä osa väsymyksestä johtuu taudista ja mikä ketoosista. Ketodietin olen aloittanut jo pari viikkoa sitten, että se väsynein vaihe pitäisi olla takana.

Eilen kuitenkin tuli käytyä salilla. Yleensä ei ole vaikea etsiä motivaatiota treenaamiseen, aamupäivällä vain tosiaan alla oli perheuinti saunotteluineen ja herkullinen pizzalounas, ihan vähän olisi tehnyt mieli kaatua sohvalle.

kevyt asiasta kukkaruukkuun, nyt oopsiepohjainen  (neljän munan oopsie, viisikin olisi ollut ehkä vielä ok) pizza onnistui erinomaisesti, myöskin kun pizzaa ei täyttänyt kuivalla tonnikalalla EIKÄ käyttänyt arkijuustoa vaan mozzarellaa, niin pizza oli erinomaisen herkullinen .. OMMOMOMMM


Mutta treenistä. Treeni oli kevyt, herättelevä jalkatreeni. Sykkeet olivat tavallista korkeammilla ja parien ensimmäisten settien välissä tuntui, että taju olisi lähtenyt jne, mutta sitten kroppa alkoi tottua treenaamiseen.
Nyt tulee muutamisen päivää pakostakin taukoa salitreeniin, mies pamautti juuri oven perästään kiinni. Kotona voi kokeilla Hiit-treenejä poikien leikkiessä vierellä. Tauti ei ole kyllä vielä täysin ohi, yöllä tuli herättyä useaan otteeseen yskän takia. Onpas sitkeä tauti.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0