tiistai 7. joulukuuta 2010

071210



Ha, näille mun susille leggareille löytyi käyttöä, toiset legginssit alle, niin on talviasu :) Ihan hyvä. Eilman mitään alla nämä housut ovat niin lörpät, ettei kehtaa pitää, mutta kun on toiset leggarit tai paksut sukkikset on housut ihan ok päällä.

pipo + kaulaliina - H&M (miesten osastolta)
huppari - Esprit
legginssit - Vila
kengät - Crocs
takki - VeroModa
lapaset - made by didi.. eli mä

Oon muuten ihan tietoinen, että näytän vähän tontulta tässä asussa, mutta mä tykkään mennä välillä ihan tälleen hölmönnäköisenä tuolla ulkona. Töissä muutenkaan tule hirveästi katsottua miltä näytän. Voisihan sitä iskeä ripsaria tms naamaan, mutta sitten kuitenkin pitää olla heti töiden jälkeen pesemässä meikkejä pois, kun usein tulee suunnattua salille. Myöskin ihan se, että käyn työpäivän aikana koiran kanssa ulkona rajoittaa sitä, millaisissa kengissä ja vaatteissa lähtee liikkeelle.

Viikonlopun reissulla Tallinnassa tuli muuten etsittyä talvikenkiä oikein urakalla, mutta mieleisiä ei vain tuntunut löytyvän. Mä oon viittä vaille menossa ostamaan toiset tänään jaloissa olevan Croccsit, koska.. nää on a) lämpimät b) mukavat jalassa c) vedenpitävät d) pitkävartiset ja e) semi edulliset. Toivottavasti näitä oli vielä tummanruskeina tms.

Ai niin.. viikonloppu oli kaikenkaikkiaan aivan ihana. Lautaina oli ystävättären yllätyssynttärit, jotka olivat menestys, su-ma olin ihanan ystävättären kanssa Tallinnassa shopailemassa ja jännäämässä, että päästäänkö vielä takaisin Suomeen ajoissa. Syötiin siis hyvin, pörrättiin siellä ostoskeskuksessa missä kävimme viimeksikin, höpöteltiin ja nukuttiin hyvin. Koisittiin varmaan joku 10h.

Jotenkin tuli sellainen olo, ettei nytkään ehtinyt tehdä Tallinnassa kaikkea mitä halusi :D Ehkä me seuraavalla kerralla ollaan pari yötä.. tai ainakin lähdetään myöhemmin päivällä takaisin Suomeen. Nyt ei ollut kauheasti valinnanvaraa, varattiin paikka siltä laivalta, millä oli vielä vapaata, toiveena olisi ollut tulla myöhemmin siis.

Heitettiin läpällä, että ensikerralla otetaan oma auto mukaan.. olishan se oikeastaan ihan kiva. Ei tarvitsisi miettiä kaupoissa, että haluanko kantaa tämän hotellille, roudata laivassa ja .. kuljettaa satamasta himaan. Ehkä sillä oman auton hinnalla saisi sitten katettua taksiajelut maissa.. sekä kotimatkan satamasta himaan :) Pitää pistää harkintaa. Omalla autolla ei myöskään tulisi sellaista tilannetta, ettei meinaan ehtiä laivaan, vaikka on ollut 1,5h ennen laivan lähtöä hotellilla taksijonossa, johon tulee 1 taksi / 30 min :P Oli jännät paikat nää. Eikä se, että saatiin taksi merkannut vielä varmasti sitä, että ehditään.. varsinkin kun tää meidän kuski oli viemässä meitä ihan jonnekin muualle kuin D-terminaaliin.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0