keskiviikko 15. joulukuuta 2010

mökkihöperö

Meinasi tässä lipsua liiallisen herkuttelun puolelle, nyt takaisin kuriin ja nuhteeseen ja ennenkaikkea riittävään syömiseen. Mä en saavuta mitään hyvään sillä, että en syö kunnolla.

Haaveilen urheilusta, mutta.. ei taida onnistua vielä. Säryt eivät ole se suurin ongelma, vaan yliselän voimattomuus... välillä toki särkeekin, mutta.. sen kanssa pystyy elää. Se on rankkaa, kun tuntuu, ettei jaksa tehdä mitään yläkropan juttuja, tein äsken salaattia ja se osottautui raskaaksi.

Eilen tihrustin taas itkua, kun harmitti niin vietävästi tämä. Joudumme jättämään väliin mm kylpyläreissun Tampreelle, sillä niskani tuskin kestäisi parin tunnin automatkaa, eikä varsinkaan uimista kylpylässä.. eikä juhlissakaan ole varmasti kivaa, kun sitten joutuu olemaan lääkepöllyssä.

Hajottaa niin pahasti tämä... pitää yrittää vain päästä tästä yli ja alkaa miettiä mitä nyt pystyisi tehdä, jota tavallisesti ei ehdi tehdä. Kaikki käsityöt ovat vaan out of the question, sillä hartioiden jännittäminen ja näpertely todellakin vaikuttavat selkään. Ehkä voisin yrittää paketoida loput lahjat.

Ilon aihe sentään, saamme pikkuisen kummipoikani hoitoon sunnuntaina. Bennie jää jopa yökylään :) Onneksi avokilla on su-ma yövuoro, joten hänen ei tarvitse valvoa vauvan takia. Saamme pikkuisen illalla, jotta siskoni pääsee viettämään vuosipäivää miehensä kanssa.

Ja joo, onhan minulla myös tietokone täynnä sarjoja ja elokuvia, joten .. enköhän mä saa jotenkin ajan kulumaan... onneksi on sentään light limut ja sokeriton glögi :) ja Mimi <3

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0