keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Se on ihme!

Tää on jotain, mitä en olisi osannut kuvitella, mutta olen päässyt treenaamaan salille jo tällä viikolla. Kuvittelin, ettei tätä tulisi tapahtumaan pitkään aikaan. En ole joutunut turvautua särkylääkkeisiin tai relaksantteihin koko jouluna, pään liikkuvuus on tosi hyvä eikä ole kädet puudu.

Maanantaina salilla otin ihan rauhallisesti, lähdin kevyellä alkulämmittelyllä liikkeelle, tein käsilihakset kymmenen kiloa kevyemmillä painoilla, tein minimitoistot jne. Ennen kuvaussessiotahan tuli väännettyä ihan väkisinkin salilla, itku kurkussa, hirveistä kivuista huolimatta. Nyt ei ole mitään tuollaista.

Täytyy toivoa, että huomenna on samanlainan fiilis.

Myöskin ruokailussa olen alkanut skarpata. Tänään söin normaalin 5 krt päivässä, ja kunnon ruokaa. Tuntuu, että alkaa taas terve järki toimia ruokailun suhteen, kun pääsee liikkumaankin :) Nyt haluaakin syödä, jotta jaksaa. Kyllähän tuo kituuttelu ruoan kanssa hieman tuntuu, ei se treeni mennyt ihan niin napakasti kuin kolmisen viikkoa sitten.

Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa, ajattelin olla hissukseen muutaman päivän ja suuntaan salille uudeestaan vasta lauantaina.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0