maanantai 13. joulukuuta 2010

Yhteenveto viikonlopusta

Viikonloppu mennä humahti, ei ehtinyt kirjoitella edes kumpaankaan blogiin pahemmin.

Lauantaina meillä alkoi glögi-illan valmistelu ja heti aamusta. Minä touhustin keittiössä varmaan kello yhdeksästä lähtien. Aluksi touhustin kyllä lihapullat sunnuntain ristiäisiin, mutta sitten aloin väkertää illanistujaisiin tarjoiluja. Näpertelelin yhden pellillisen minijoulutorttuja.. aika kultaa muistot, enpä muistanut sen olevan noin turhauttavaa :D Kaksi muuta pellillistä olivat sitten tavallisenkokoisia, hermothaan siinä olisi mennyt. Leivoin myöskin kolme pellillistä pieniä pizzoja, tein ison pastakanasalaatin ja ja .. olikos se siinä. Taisi olla joo.

minitortut: sunnuntai-taikinaa, floran vaniljatuorejuustoa ja jotain luumumarmeladia.



Olisi pitänyt painella nuo pienet tortut keskeltä jollain voimakkaammin, nyt päällysteet lähtivät saikkailemaan lähes joka tortussa :D Isommissa tortuissa painan shottilasilla keskustan tiiviisti yhteen.



Glögi-illan tarjoilut kokonaisuudessaan
(menu ja ohjeet mun kokkiblogissa: didikokkaa.blogspot.com)



Koska mä olin kahlittuna koko päivän keittiöön, niin avopuoliso tosiaan huolehti siivoamisesta, se pesi lattiat, imuroi, pyyhki pölyt, järjesti kaapit, vei roskat ja vanhat jutut roskiin, vei kesäkengät ja vaatteet verkkokaappiin ja ja ja laittoin taulut seinille jne. Oli ihanaa, että pystyi keskittyä vain tuohon ruoanlaittoon. Sekin tosin tuntuu nyt olleen liian raskasta, voin aika tarkkaan tuntea tällä hetkellä sen kohdan, missä hermo pullistuu ulos. Kivut on aikamoiset.

Avopuolison entinen koulukaveri tuli jo hyvissä ajoin meille. Pojat katsoivat matsia. Kesti tovin ennen kuin tuli toinen vieras.. ja tästä vielä pidempi tovi, ennen kuin kukaan muu tuli. Siellä me nökötettiin alkuunsa vähän orpoina, kun 2 h juhlien alkamisen jälkeen porukat saapuivat sitten paikalle. Ei se mitään, oli hauskaa, paikalle saapui enemmän ihmisiä, kuin mitä oli ilmottautunut, mm tämä yksi ystävätär, joka osti asuntoni saapui paikalle, vaikkei aluksi meinannut ehtiä.

Ruoka maistui, ja juoma myös, mikään ei loppunut kesken, eikä mitään tuntunut olevan liikaa, vaikka avopuoliso aluksi moittikin minua liian ruoan tekemisestä :D

Viimeksi kun kestitin muutamia ystäviä, seitsemää vissiin, tein hieman salaattia... saavillisen :D

Juhlat olivat kuiten menestys, tutustuin avopuolison hyvän ystävän kihlattuun paremmin, hän oli erittäin herttainen ja avoin. On aina tosi ihana saada kaikki kaverit yhteen paikkaan, avopuolisolla on niin ihanan kaveripiiri.

Ristiäispäivä

Sunnuntaina ennen risitäisiä tuli vähän pelleiltyä juhlavalmisteluiden lomassa...




Mutta sitten siirryttiinkin itse tapahtumaan



ristiäispäivän asu 1
collegehuppari - Esprit
housut - rut.m.fl

juhla-asu
paita - Vero Moda
mekko H&M
kengät - Bronx

Oli kyllä suuri kunnia päästä pikkusiskoni esikoislapsen kummiksi. Lankoni isosiskosta tuli sylikummi, minusta muuten vain kummi ja sitten pikkusiskoni ystävättärestä tuli kummiystävä. Oli alunperin luullut, että tästä kummiystävästä olisi tullut virallinen kummi, mutta hahaa.. mitäs on pakana :P No ei .. Kivaa poppoo on katsomassa kuin pieni Bennie kasvaa ja kehittyy.

2 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Kiitos kutsusta, sukellankin kahlaamaan läpi blogiasi :)

-didi- kirjoitti...

Joo, pikkulinnut ties kertoa kutsua sinut :)

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0