torstai 23. joulukuuta 2010

231210

Ihana päivä, sai viimeisetkin jouluostoket tehtyä, piti juosta vielä Alkossa, Musti&Mirrissä, Kodin ykkösessä ja ruokakaupassa. Onneksi tajusin aamulla, että joulukuusen valot olisi hyvä tarkistaa. Niistä rikki oli 1/5.

Olin valmistautunut käyttämään kyynerpäätaktiikkaa hakiessani jouluvalot kaupasta, mutta noitahan oli vielä vaikka kuinka jäljellä, the trick is se, että ostan sisäkuuseen ulkovalot, saa kivat vihreät johdot, eikä valkoisia tai värilliä johtoja kiertämään kuusta.

Saimme joulusiivouksenkin tehtyä, eipä täällä tosin paljoa ollut tekemistä, koska avopuoliso oli jo tehnty raivaussiivoukset glögi-iltaa varten, nyt piti vain pyyhkiä pölyt, imuroida, siivota vessat jne, mutta ei tarvinnut tehdä mitään raivauksia.

Kun koti alkoi olla kunnossa, oli aika alkaa laittautua. Vanhempani olivat kutsuneet avopuolisoni vanhemmat puurolle luokseen, ja tietenkin mekin olimme siellä. Oli kiva istua ja syödä, ilmapiiri alkaa rentoutua kerta kerralta :)

Kuvassa sitä ei näy, mutta kokeilin tänään uutta meikkiä vanhoilla meikeillä :) Vaalean harmaalle tummanharmaat banaanivarjostukset.... oliskohan pitänyt yrittää ottaa jopa kuva nassusta :)



panta - H&M
neule - Vero Moda Vintage
jegginssit - H&M (nää on niin upeat <3, taidan käydä ostamassa varastoon yhdet)
kengät - Spirit store
kaulakoru - NY (sisko toi jenkeistä)
rannekorut - H&M ja Nomination

Noi kengät ovat muuten mielettömät, vuosi sitten löysin ne alennusmyynneistä Itäkeskuksen Spirit Storesta, ja sain ne mukaani 17 €:lla.

Nyt voisin mennä maustamaan perunalaatikon, juomaan glögiä ja pakkaamaan loput joululahjat. Yksi lahja on vielä keskenkin vielä o_O

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0