lauantai 18. joulukuuta 2010

Laiska lauantai

Ihanan saamaton lauantaipäivä, mutta niin melkein pitikin olla. Meillä oli avopuolison kanssa suunnitelmissa tepsutella tänään mun vanhempien tykö viemään mun saksansiskon lahja, ennen kuin hän lähtee joulupyhiksi käymään vanhempiensa luokse. Alkuperäinen kävelysuunnitelma muuttui sellaiseksi, että olisimme huristelleet bussilla toisaalle, ja sitten tepsutelleen Mimin kanssa takaisin kotiin. Kävelimme parkkisen halki kohti bussipysäkkiä, ja päätimme sitten tehdä reissun omalla autolla. Oli sen verran kylmä.

Mun musta peto :)



Muistettiin ottaa autosta eilen Prismasta ostettu Luhdan korikin sisälle. Mitenköhän Mimi sinne eksyi?






Tuli kylmä kun joutui kylmässä autossa katsella avopuolison skrabaavan ikkunoita. Onneksi kotoan löytyi lämmikettä.



Glögi konjakilla on mun uusi rakkaus. Taivaallista. Kaveri laittoi viimevuonna vaniljakoskenkorvaa glögiin, se oli muistaakseni myös hyvää.

No siis.. kyllä täällä pitäisi jotain saada tehtyäkin ennen saunavuoroa. Taisin luvata pyhästi laittavani tänään vaatteni paikoilleen makkarissa. Iiischk! Pitää pitää tuo lupaus. Palkittakoon minut sitten illalla jalkahieronnnalla <3 Se oli tämän päivän luukussa. Avopuoliso voisi saada oman joulukalenterilahjansa, hieronta. Tätä varten voisin vaikka korkata yhdet uusista alusvaatteistani ;)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0