torstai 16. joulukuuta 2010

haa

Ilmottauduin tänään toistamiseen FitFarmin gofatgo-haasteeseen :) Ei toki, että olisi yksin hirveästi vaikeuksia laihduttaa.. ehkä enemmänkin nyt on vaikeuksia saada itseään syömään. Jos taasen pieni hallittu ruokavaliomuutos saisi oman ruokailun parempaan suuntaan.

Mulla no suoraan sanottuna aivan hirveä pelko siitä, että mä leviän käsiin tämän selän takia. Me katseltiin avopuolison kanssa dietit vaihtoon -ohjelmaa, jossa seurataan monien muiden asioiden lisäksi anorektikoiden arkea. Niin monet niistä asiosita osu lähelle. Mä mietin pakonomaisesti urheilua, mietin joka päivä, että mitä voisin yrittää urheilla. Onneksi nyt on vielä järki ollut mukana siinä, että annan itseni levätä (työntekoa lukuunottamatta).

Tänään myöskin sain syötyä toisen päivän putkeen suhteellisen hyvin :) Mikä on hyvä.

Jotenkin mä vaan kuvittelen nyt näyttäväni samalta kuin edellisen 10 viikkoisen haasteen alussa, ihan kuin kaikki lihakset olisivat kadonneet, tunnen itseni veltoksi ja löllöksi, ja sama pömppä olisi taianomaisesti tullut takaisin. Ei se ole niin. Pitää vaan saada oma pää tajuamaan sen.

Yritän tässä nyt toppuutella itseäni. Kohta on taase se aika kuukaudesta, laitetaan hormien piikkiin.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0