perjantai 31. joulukuuta 2010

Hyvää Uutta Vuotta 2011 !

Tapahtumarikas vuosi 2010 alkaa saapua päätökseen, enää alle 6 h tätä vuotta jäljellä. Päättyvään vuoteen kuuluu kaikennäköistä, isoimpia muutoksia oli ensimmäisen oman asunnon myyminen, yhteisen asunnon ostaminen ja remppaaminen, minusta tuli täti ja kummitäti, sain lopetttua lääkityksen ja olo on ollut mahtava ellei parempi kuin mahtava ilman lääkkeitä.

Terapian ja valokuvausprojektin myötä olen saavuttanut paremmin minäkuvan, päässyt enemmän balanssiin itseni kanssa, vaikka onhan tämä edelleen välillä taistelua. Kehitystä on ainakin tapahtunut.

Vuoteen 2010 mahtui myös surua, kaikenkaikkiaan viisi tuttua/sukulaista/ystävää saatettiin viimeiselle matkalle. Jouluna kävimme ystävämme haudalla, vietimme siellä hiljaisen hetken.

Mutta kuitenkin, mitä toivoisin tulevalta vuodelta. Ei ole pahoja tapoja, joista pitäisi päästä eroon, paheita ovat kahvi ja light limut. Laihdutuskuuriakaan ei tarvitse aloittaa, eipä se tässä ole missään vaiheessa loppunut, jouluna oli vaan vähän taukoa, nyt porskutellaan taas normisti eteenpäin.

Ehkä mä voisin yrittää kehittää itseäni työrintamalla. Mulla on ollut kohta pari vuotta yksi kirjanpitoon liittyvä kirja luettavana, jos saisin sen luettua viimeistään helmikuussa :)

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0