keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

kiirettä pitänyt

Eilen asu:



tregginssit - H&M
toppi - H&M Garden Collection
huivi - GM& Garden Collection
bleiseri - Mexx

Tuli hankkittua pari elokuvaa toissapäivä :)



New Moonia ei tarvitse varmaan perustella :D Mutta tuo toinen, se on sellainen elokuva, josta olen aina nähnyt vain osan, ja se on aina jäänyt kutkuttamaan mieltäni, joten nyt kun bongasin sen alelaarista Anttilasta, päätin selvittää mistä on kysymys :)

Eilen oli paha olo, ehkä ahdisti se, että välilä tuntuu siltä, että avokki unohtaa osallistua täällä kotihommiin, ja pelkään sen sitten kaatuvan minun harteilleni. Vanhempien luona pitää tavallaan olla koko ajan askeleen edellä, ei saa päästää äitiä huomauttamaan mistään tekemättömistä töistä. Jotenkin muutenkin oli mieli käsittämättömän alhaalla, voi hyvin johtua kuukautiskierrosta, mutta.. keittiötä siivotessani isosta sahareunaisesta veitsestä irtipäästäminen tuntui hetken aikaa vaikealta.

Jotenkin minua harmittaa sellaiset tilanteet, joissa. hmm.. nooh, jos joku on omalla toiminnallaan aiheuttanut itselleen väsymyksen, niin .. miksi siitä pitää valittaa koko ajan. Jos pelaa kahteentoista asti, vaikka tietää että seuraavana päivänä pitää herätä kuudeksi töihin. Sitten seuraavana päivänä kotiin päästyä pelataan lisää, valitetaan väsymystä, niin ettei voi tehdä mitään kotihommia.. ja sitten jossain vaiheessa simahdetaan sängylle, jolloin koirahommelit jäävät toisen kontolle.

ARGHT! Tää on joku tällainen kasvatusjuttu, mutta.. meidän äidiltä ei ole ikinä herunut mitään sympatiaa eikä väsymys ole ollut ikinä mikää syy jättää mitään kotihommia tekemättä, varsinkin jos väsymys johtuu jostain niinkin turhasta kuin rilluttelusta tai vaikka pelaamisesta.

Mutta joo tänään ei enää ärsytä. Olen aivan innoissani, olen menossa parin tunnin päästä ihotyypin mukaiseen kasvohoitoon, sain äidiltäni lahjakortin joululahjaksi.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0