maanantai 1. maaliskuuta 2010

lisää uusia juttuja

Tuli hankittua tänään hieman uusia meikkejä. Olen pitkään yrittänyt löytää uutta lempimaskaraa, mutta vielä ei ole löytynyt yhtä hyvää kuin Lorealin Douple Extension. Tosin en ole koskaa ostanut mitään kahta kymppiä kalliimpaa maskaraa, joten voisi vika olla siinä. Ostin myös peitepuikon, vaikka harvemmin sellaista tarvitsen, kylkiäisenä tuli tuli vielä Lorealin Candy Cane Pink -poskipuna.



Ostin Lumenen Natural Code nro 27:n Pearly Bunny kynsilakan. Ei ehkä kaikista kivoin kuvata ylikasvaneita rakennekynsiä, mutta avokki ei antanut mun lakata sen kynsiä :P Jostain syystä pidän helmiäisväreistä. Olisin halunnut myös esim shampanjanvärisen lakan, mutta nyt ei jaksanut penkoa hyllyjä enempää.



Viimeisenä, mutta ei lainkaan vähäisimpänä esittelen Mimin uuden paidan. Neuloin tosiaan jo aikaisemmin toisenkin paidan, mutta siitä tuli sen verran nafti, että sitä pitää varmaan vähän venyttää. Tuo oli hyvä ensihetkellä. Hassut langat, en ole niin tuollaisen liukuvärjätyn langan ystävä, mutta sillä hetkellä oli tuollaista lankaa. Seuraavaksi voisin tehdä jonkin raitaneuleen. Olisikin merimiesneule mitään :P



Nighty night :) Rauhaa ja rrrrrakkautta <3

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0