torstai 18. maaliskuuta 2010

Vaihtoehtoja

Eilen pyörähdimme kurkkaamassa Iskun valikoimia. Postiluukusta tipahtaneessa kuvastossa oli sellainen huonekalusarja, joka herätti mielenkiintoni ja jota haluaisn lähteä samantien katsastamaan. Valitettavasti en ollut huomannut ko kalustesarjan tulevan myymälöihin kuin vasta huhtikuussa.

Jotta reissu olisi mennyt täysin reisille menimme käymään myös Askossa ja Indiskassa. Indiskassa oli hienoja tuoleja ja pöytiä, mutta jotenkin ehkä haluan kuitenkin sirommaat huonekalut, ja vaikka sieltä löytyisikin jokin kiva pöytä, niin ko kaupan Kaapit eivät ole niitä kaikista käyttäjäystävällisimpiä, laatikot ja kaapit tuntuvat olevan turhan työläitä avattavia.

Askossa törmäsimme ihanaan Metro -sarjaan pöytiä ja saman valmistajan tuoleihin. Tuo alla olevan pöytä on vakavasti harkinnassa. Koska kyseessä on kuitenkin meille iso investointi, haluamme kartoittaa vaihtoehtoja, ennen kuin lyömme mitään lukkoon.

Kuvaa pitää klikata jos haluaa nähdä sen kokonaisuudessaan, suoraan sivuilta linkattua kuvaa en saanut asettumaan tuohon normaalisti.


Ylläoleva pöytä, mutta kuuden istuttavana, värinä pähkinä. Tumman ruskea olisi ollut myös kiva, mutta koska asun honkkelin kanssa, on valittava pinta, joka antaa enemmän anteeksi.

Ikealla puolestaan näytti olevan mustanruskeita varsin kivoja pöytiä, jos niiden pinta ei ole liian kiiltävä, niin silloin nekin antaisivat hyvin naarmut anteeksi.

Ikean sivuilta:

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0