maanantai 22. maaliskuuta 2010

Yksi yö armoa

Eksään pystyi luottamaan, lauantaina oli niin hauskaa, ettei tänään vielä pysty pahalta ololta muuttamaan meitä. Tavallaan helpotus, emme raaski vielä lähteä kotiin.

Nyt ollaan sitten velattomia ja asunnottomia, kävin tänään hakemassa loput rahani asuntokaupoista. Kävin aamulla terapiassa, siitä jatkoi tapaamaan erästä yläasteaikaista ystävätärtä. Kävimme hieman pyörimässä kaupoilla, taisin olla niin keksittynyt shoppailuun, ettei kuulumisten vaihtamiseen jäänyt aikaa. Enpä olisi oikein varmaan pystynyt keskittyä mihinkään järkevään keskusteluun, sillä iltapäivän loppukaupat jännitti.

Kaupantekotilanne meni oikein hyvin.

Hennesistä ja Vilasta tarttui mukaan kaikkea kivaa tänään.

Vilasta tarttui uusi ihanan naisellinen takki. Takki on erittäin muotoon ommeltu, röyhelö tuo extra-annoksen naisellisuutta, ja jos alkaa kyllästyä röyhelö, niin sen voi ottaa irti.



Tuli ostettua pari rannekorua, yksi rockimpi ja yksi herkkis, tuo sininen sopii erityisen hyvin uuteen siniseen Vilan paitaani.




Hennesiltä tarttui mukaan Garden Collection herkkä kukkatoppi ja herkkä huivi, sekä kahdet pitkät valkoiset helmet.




Toinenkin huivi tarttui mukaan, hieman uutta ilmettä, pantteriprittihuivi. Jotain mitä en ole voinut kuvitellakaan pitäväni päällä, mutta ehkä tuollainen pieni määrä

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0