perjantai 19. maaliskuuta 2010

PANIIKKI!

Siis what what what. meidän pitäisi pakata.. kaikki tämä roina, OMG OMG! Tätä tavaraa on niin hemmetisti, mitä mä oon ajatellut. Jotenkin tää tuntuu niin ylitsepääsemättömältä projektilta. Miten mä selviän?! APUA!!!!

*hengittelee*

Leffa katseltu. Hmm.. miten sitä nyt luonnehtisi. Elokuva oli varsin ihana, koska kyseessä oli Burtonin ohjaama elokuva, olivat odotukset korkeat, vaikka yritti olla niitä asettamatta. Olisi ehkä pitänyt katsoa alkuperäinen piirretty ennen tuon elokuvan katsomista. Elokuvan loppu oli jotenkin laimea, vähän tuli mieleen monen viimeaikojen fantasiaelokuvat, joiden loppujen pahistappelut ovat olleet jotenkin mitäänsanomattomia. Toisaalta, ehkä tällä elokuvalla kohdeyleisö kattaa myös lapset, joten siksi tuo oli varsin ymmärrettävää.

Elokuva visuaalisesti oli niin hulppea mitä odottikin, roolivalinnat nappeja.

Ja .. Johnny Depp.. <3 <3 <3 En voi sille mitään, mutta oli rooli melkein mikä tahansa... *sywä huokaus* Uh, yksi pornouni Johnnylla ensiyönä, kiitos.

Ha, kuvasin kynnet, tai siis lakan. Mä oon kyl nyt ihan ihastunut tähän mahtavan tummaan harmaaseen. Mieletön väri.



Yritän olla ajattelematta sitä ihanaista miestä. Voisin tietenkin hieman kartuttaa Tim Burton / Johnny Depp elokuvakokoelmaani. Harmi kun Johnny Depp ei tee (enää?) mitään romanttisia elokuvia, ihan tyhmää. Hankintalistalle: Cry Baby <3



legginssit - Vila
t-paita - H&M
Neuletakki - Gina
Tuubihuivi - Gina

Hävettävän huonolaatuinen kuva, aluksi en meinannut laittaa asukuvaa lainkaan, mutta sitten päätin leikki Picasan videolla ja napata muutaman kuvan sitä kautta.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0