keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Uusi parempi päivä, toivottavasti

Ei anneta pienen unettomuuden haitata muutem hyvää mielialaa.

Ensimmäistä kertaa odotan malttamattomana kevättä ja kesää. Aina aikaisempina vuosin aolen inhonnut näitä vuodenaikoja, koska silloin ei ole voinut enää verhota itseään talvivaatteisiin, vaan säiden lämmetessä vaatteet vähenevät. En ole ikinä eläissäni ollut niin sujut oman itseni kanssa, kuin mitä nyt olen. En kuvittele omistavani täydellistä vartaloa, mutta suurimman osan ajasta ole tyytyväinen itseeni, erityisesti uudet vaatteet, uusi oma tyyli on tuonut aimo annoksen itseluottamusta.

Aikaisemmin usein inhosin omaa vartaloani niin, että olisin halunnut saksilla leikata osia irti tai veistellä jollain höylällä ylimääräiset pois.

Nyt kun säät alkavat pikkuhiljaa lämmentä, pystyy meidän pikkuisen kanssa tekemään pidempiä lenkkijä. Myöskin omassa ruokailussa on tapahtunut muutos.

Niin tosiaan, tulisipa jo kevät. Kauhea määrä kenkiä, joita voisi käyttää, korkokenkiä ja plumppeja. Tahdon käyttää nahkatekkeja, himoitsen harmaata sekä nudea tekonahkista takkia. Haluan päästä käyttämään jo omistamaani mustaa nahkatakkia sekä ruskeaa Mangon pitkää nahkatakkia.



Kenkäkaapistakin löytyy muutamat kengät, joita en ole päässyt käyttäämään vielä kertaakaan. Himoitsen myös nudeja kenkiä :) Jotain samanlaisia korallin korkokenkienii kaltaisia, mutta nudena.

Himoitsen myös joitain ihania boyfriend-mallisia fakkuja



Kuvat etsittyäni tajusin vaatekaapista löytyvän varsin ihanat unisex malliset Dieselit farkut, ainoa ongelma niissä on rikkinäinen vetoketju, mutta eiköhän se ole korjattavissa. Ko farkut olivat lempifarkkuni niihin aikoihin, kun olin vielä huomattavasti isompi. Ko farkkujen värjäys on täydellinen, sitten sitten niitä voisi vielä vähän tuunata, kuluttaa ehkä hieman.

Ihanaa, kun olen pystynyt ottamaan vanhoja vaatteita uudelleen käyttöön, mm Mexxin bleiserit, en oo vielä täysin varma siitä ovatko ne juuri nykymuodin mukaiset mallin takia, ehkä pituus herättää kysymyksiä. Ko takit voivat melkein olla boyfriendit, sillä ne ovat niin isot, onneksi sentään hartioista sekä raita- että harmaa bleiseri istuvat täydellisesti.

Parit ihana farkkulegginssit olisivat vielä tarpeen. Ensimmäiset hankkimani farkkulegginsit ovat ihanat, mutta ne tuntuvat ratkeavan hieman liikaa, täytyy kaivaa ompelukone vanhempien luona esille ja hieman tehdä niille jotain. Myöskin tänään käyttämiäni wet look -legginssejä tulisi hieman kaventaa... ja haluaisin toiset samantyyppiset. tahtoo tahtoo tahtoo :D

Olen yllättänyt, en ole nyt yöllä tilannut mitään mistään. Viikon päästä maanantaina olen sopinut meneväni ystävättären kanssa kaupoille pyörimään. Minulla sattuu olemaan terapian ja pankkiajan välillä reilut parisen tuntia aiiaa shoppailulle. Tuskin maltan odottaa :) Ihanaa nähdä tätä ystävätärtä.

Olen käsittämättömön iloinen siitä, että viimeaikoina elämääni on tullut paljon uusia ystäviä, niin nais- kuin miespuolisia. Vaikka välillä tunnen joutuvatni pakottaa itseni ottamaan yhteyttä, niin se ei tarkoita sitä, ettenkö oikeati nauttisi ystävieni seurasta.

Avopuolison kautta olen tutustunut isoon liutaan mielettömiä ihmisiä. Ja vanhatkin ystävät ova tärkeitä, vanhat keihin on jatkuvasti tullut pidettyä yhteyttä sekä sellaiset vanhat ystävät, jotka olivat tärkeitä joskus vuosi sitten, ja joihin on löytynyt uusi yhteys viimeisen parin vuoden aikana. Haluan ehdottomasti kutsua ala-asteystävättäreni meillä kylään uuteen asuntoon.

Asunnosta.. ehkä seuraavaksi voisin hieman haaveilla uuden asunnon kalusteista.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0