maanantai 1. maaliskuuta 2010

my new babies

Järkytyin lauantaina ystävättären anteliaisuudesta. Sain alla olevat kenkulit, molemmat melkein käyttämättömiä. Se oli rakkautta ensimmäisellä askeleella. Mulla on nyt pinkit popot, mahtavaa. Olen ennen tutustumista tähän ystävättäreen suhtautunut skeptisesti crocseihin, mutta.. ne ovat taivaalliset jalassa.




Odotan innolla lämpimämpiä kelejä, että pääsen pitämään noita ballerinoja. Vaaleanpunaiset ihanuudet pääsivät käyttöön heti lauantaina illalla. Ne ovat täydelliset, lämpimät, pitää vettä, käsittämättömän kevyet ja niin mahtavat jalassa.

Lauantaina illalla olo sitten helpottui muutamien finrexien myötä. Oli erittäin hauska ilta kaveripariskunnan luona. Alunperin avokki mietti, että voimmeko lähteä baariin kuumeeni takia, mutta kyllä me sitten lähdimme. Suhtaudun aluksi skeptisesti iltaan Apollossa, sillä aikaisemmat kokemukseni ko paikasta eivät ole olleet mitenkään erityisen hauskoja. Nyt sitten oli tosi hauskaa, ja vaikka olin selvinpäin :D Kaikkea kanssa. Täytyykin seuraavaksi lähteä katsastamaan esmes Flamingon Onnela :) Autolla vaan sinne ja tanssimaan :) Jei!

Eilen olo oli jo ihan terve ja niin on tänäänkin :) Täytyy toivoa, että tämä olo jatkuu. Minä haluan urheilemaan. Huomenna voisi mennä vihdoinkin salille.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0