lauantai 27. helmikuuta 2010

vaikka on kakka olo..

.. ei tarvitse näyttää kakalta. Olen käyttänyt tämän iltapäivän hyökyksi, ja laittanut peel off -naamion, testannut uutta meikkivoidetta (tuli kylkiäisenä Hairstoresta) ja meikkaillut :)


Tietty olisi voinut laittaa jonkin muun kuin mv-kuvan, mutta .. en halunnut. Aikamoinen muutos siitä sängystä revitystä harpusta, joka tänään käveli läpikauppaan :) Toi aikaisemmin mainostamani Freemanin peel off -naamio tekee ihosti uuden. Oli kaikesta niistämisestä jäänyt iho kuivan hilseileväksi, nyt iho on pehmeä kuin vauvan peppu.

Hiukset ovat kerrankin hyvin, ei tarvinnut edes laittaa mitään mömmöjä. Klipsulla otsis tuolleen siististi sivuun. Hiuksetkin ovat yllättävän ilmavat, vaikkei niihin mitään mömmöjä laitettu. Innostui kyllä otsamaan Nivean styling mousse - volume sensationin, katsoin siinä olevan lämpösuoja tms.

Olo on jo parempi kuin aamulla, olo on hieman sekava, mutta ei enää voimaton. Kauhean vaikea välillä sanoa mistä tuo voimattomuus johtuu, johtuuko taudista vai niskarangan välilevytystä.

Avokki sanoi, että menisimme ainakin kääntymään synttäreillä, joten olen aivan innoissani miettimässä vaatteita.. tekisi mieli laittaa jotain uutta päälle, melkeinpä jotain bilemekkotyylistä, mutta en tiedä onko se liikaa. Pari ideaa olisi, jotenkin hempen romanttisen ruusuisiin poskiin sopisi (feikki)helmikorvikset, uusi valkoinen hennesin huivi .. ja .. ja.. spiritin saappaat.. ja ja .. mitäköhän sitä keksisi?

Asiasta kukkalaatikkoon, meille tulisi avokin kanssa pieni romanttinen get away tarpeen. Kaikki viimeviikonloput ovat olleet niin täynnä ohjelmaa ja sitten vielä tämä työviikko, kun emme ole olleet samaan aikaan kotona kuin vain yöaikaan. Niin tekisi mieli napata avokki mukaan ja karata jonnekin hotelliin, hoitoihin jne jne.. ja ja ja .. olla ilman mitään häiriötekijöitä. Kiireetöntä yhdessäoloa ilman mahdollisuutta karata tietokoneelle.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0