maanantai 22. helmikuuta 2010

avuton

Mitä ihmettä? Tuntuu, etten osaa olla kotona yksin. En osaa tehdä mitään. Makaan vain sohvalla apaattisena ja odotan avokkia kotiin. En mä aikaisemmin tällainen ole ollut, olen ollut melkein iloinen siitä, että kerrankin minulla on aikaa vain ja ainoastaan itselleni.



Pitää yrittää skarpata. Mitä sitä tekisi? Katsoin kanadan huippumalli haussa - ohjelmaa, söin ison kulhollisen salaattia, ajattelin tehdä avokille jääsuklaata, yllättyy sitten kun huomenna aamulla kurkkaa jääkaappiin ja ja ja.. voisin tehdä lihapullia ja keittää ruusukaalit,jotta on huomenna evästä töissä. Mikään näistä ei tunnut tulevan luonnostaa. Pitää pakottaa itsensä

Hmm.. voisimpa mitata ja punnita Mimin.. joo :D
sivulta: http://www.westiekerho.fi/rotumaaritelma.htm löytyy kaikki tiedot millainen westien pitää olla. Tuolla sivustolla ei ole kauheasti mittoja, vaan paljon kuvailua millainen koiran pitäisi olla. Ajattelin osallistua Mimin kanssa johonkin näyttelyyn (ihan sellaiseen leikkimieliseen) keväämmällä :)

Säkä: 29/30 cm (28cm )
Häntä: 15,5 cm (13-16 cm )
Paino: 5,6 kg
karva: muuten hyvä, mutta olen hieman huolissani päälaen kihartuvasta karvasta. Suosristuukohan ne iän ja turkin myötä.

Näh ei jaksa leikkiä, tänään on lyhyt keskittymiskyky. Jos nyt tekisi ne lihapullat, joiden kypyessä teen jääsuklaan. Joo. Ja sitten voisin lähteä Mimin kanssa ulos. Kuulostaa suunnitelmalta.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0