keskiviikko 10. helmikuuta 2010

ihanaa

Olen tässä tovin miettinyt, että miten ihmeessä osaamme tehdä ja valita kaikki tarpeelliset työvälineet ja tarvikkeet alkaessamme tehdä remonttia. Eräs ihana asiakas erehtyi äsken tulemaan toimistolle. Pommitin tätä maalaria kaikennäköisillä kysymyksillä. En tiedä oliko hänellä kiire kenties jonnekin, mutta viimeisenä hän totesi, että voi sitten tulla katsomaan meidän kotiamme ja neuvoa sitten miten hommat hoidettaan :) Maalarin autotallissa olisi kuulema myös paljon ylimääräistä valkoista maalia :) Aikas mahtavaa. Kivaa kun on mukavia asiakkaita.

Maalaria kuunnellessa tuli mieleen, että avokki on valmistautunut ehkä turhankin huolelliseen työhön. Hän on suunnitellut hiovansa kaikki pinnat ja maalavansa ne uudelleen. Ei kuulema ole tarpeen hioa tms vanhoja maaleja pois, ellei ne ole siis niin huonossa kunnossa, että halkeilevat pois.

Täytyy sitten tutkia asia ensimmäisenä. Sillä.. kaikkien kaappien, sekä ikkunan- ja ovenkarmien hiomisessa yksinään menisi aivan älyttömästi aikaa.

Remontti on tuntunut tähän asti hieman ylitsepääsemättön massiiviselta projektilta, mutta nyt alkaa olla valoa tunnelissa.

Hankimme muuten tuollaiset olohuoneeseemme kuukausi takaperin :) Rahi on tosi erilainen, box-rahi. Askosta.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0