torstai 11. helmikuuta 2010

Kehykset

Idea: haluan makuuhuoneeseen seinälle jotkin yksinkertaiset valokuvakehykset. Aluksi ajattelin jotain fancyja kehuksiä, mutta sitten aloin miettiä miten se sotisi mahdollisen tulevan seinäkuvioinnin kanssa, niin päädyin isoihin hopeisiin kehyksiin. Voisin hankkia vain jotkin kehykset, ja maalata ne valkoihopeisiksi käyttäen rakleeraustekniikkaa :) Tai .. krakleerausta voisi olla vaikka vain .. hmm.reunoissa. Mahtavaa :) TAI .. Toinen vaihtoehto on hio kehykset ja tehdä "raapimisjäljet" (ihan kuin pienellä terävällä kammalla/haravalla kuluttaisin kehyksiä)

Krakleeraustyyli, tosin ei juuri niissä väreissä mitä itse ajattelin. Turkoosi tosi voisi sopia parvekkeelle. Tai sinnehän sitä olen jo laittanutkin nykyisessäkin kodissa. Ompelin tyynyliinat ja pöytäliinan ihanasta turkoosista kankaasta.


Tämäkin kuva on tikkurilan sivuilta (http://www.tikkurila.fi/kotimaalarit/ideat/maalausideat/kaunis_epataydellisyys)
Mä olen käyttänyt kotona tuota krakleeraustekniikkaa mm pienissä valokuvakehyksissä ja joissain puisissa laatikoissa, nyt voisi käyttää sitä isommin :)

Keittiöön / ruokailutilaan on tarkoitus laittaa seinälle iso hopeakehyksinen peili, joten sen takia ajattelin että olisi hyvä toistaa hopeaa hieman muuallakin asunnossa.

Mietin tovin, että mitä laittasi makuuhuoneen seinälle, jotta se ei näyttäisi niin ankealta. Ikean Lack-hyllyt on niin nähty jo kaikissa muissa makuuhuoneissa (niitä sijoittelin mm exän makuuhuoneeseen), lamput yksinään olisivat turhan tylsiä. Peiliä avokki ei vain halua sängyn päätyyn ;) Ruokailutilan seinälle on jo sovittu juttu tuo peili, se tuo lisävaloa ja kivaa ilmetta tilaan, joka muuten jäisi niin tylsäksi.

Mikäli päätän ryhtyä luovaksi, voisin maalata olohuoneeseen myös tauluja.. tai eteiseen. Eilen ennen nukahtamista sain mielettömän määrän luovia ideoita. Hetken haaveilin boheemista taitelijaelämästä, tupakasta, punaviinistä ja nuorista rakastajista ja rakastajattarista. Ah. Sain mielettömiä visioita erilaisia surrealistisista veistoksista tai tauluista, olisipa aikaa ja rahaa toteuttaa niitä. Olisi ihanaa.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0