torstai 4. helmikuuta 2010

uusi tukka

Kävin eilen luotto kampaajallani. Nyt on ihana otsis, mukavan lyhyt kampaus (vrt. joskus ollut hiukset pehvaan saakka.. oli itseasiassa vielä varmaan pari vuotta sitten) ja nyt on enemmän raitoja kuin viimeksi.

Iso virhe: ostin Trendi- ja Elle-lehdet.. nyt sitten himottaisi lähteä shoppailemaan. Kauheaa.

Olen aivan täpinöissäni. Menen lauantaina ystävättären kanssa kirpparille myymään. Mä en ymmärrä miten minulle on kertynyt niin kauheasti vaatteita, että niitä riittää jo kolmannelle kirpparikeikalle jätesäkeittäin. Voisin melkein harkita myyväni vanhoja koruja joita ei ole tullut käytettyä sitten sen yhden kerran ja sen jälkeen niiden jääneen unholaan.

Himottaisi myös lähteä ostamaan uusia huonekaluja uuteen kotiin, katselmaan laattoja, laminittaatteja ja valitsemaan maaleja jne. Pikkuhiljaa alkaa iskeä toi, että me tosiaan muutamme pian pois.

Tuntuu hurjalta tosiaan luopua omasta riippumattomuudestaan, ja heittäytyä tuntemattomaan. Ostaa asunto yhdessä toisen kanssa. Ihan kauhean jännää. Vaikka.. eipä se asioita miksikään muuta. Vaikka mielipiteet vauvoista (hankkiako vaiko eikö) ja häistä (karataanko naimisiin vai pidetäänkö oikeast häät) muuttuvat, niin se pysyy aina vakiona, että haluan viettää lopun elämäni A:n kanssa.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0