lauantai 13. helmikuuta 2010

voi voi


Teatteriesitys oli suuri pettymys. Meillä oli avokin kanssa suuret odotukset illan esitykseltä, sillä ensimmäinen Viivi ja Wagner -näytelmä oli ollut erittäin hauska.

Tänään esitys irroitti muutamat hörähykset. Tuntui, ettei tarinassa ollut oikein mitään tarinaa, koko esittäminen oli ihan hirveää huutamista ja kirkumista, sekä näytelmän päähahmot tuntuivat välillä jäämään turhan taka-alalla. Niinä hetkinä, kun päähenkilöpari sai olla rauhassa lavalla, näytelmä tuntui aidosti hauskalta, muuten tuntui vain siltä, että olimme katsomassa jotain erittäin huonoa vitsiä.

Tänään oli tosiaan hauska päivä. Olimme Forumissa ja kampissa kiertelemässä avopuolison ja tämän hyvä ystävän kanssa. Sain valikoida kaverille vaatteita, kivaa :) Tämän jälkeen kävimme tosiaan Dublinerissä olusilla (join luonnollisesti alkoholittoman oluen) ja ennen Teatteriin ryntäämistä kävimme syömässä jälkeen kerran BarCelonassa.

Ah ihanaa, ostin tänään kauan himoitsemani Spiritin saappaat (ks.postaus 11.2). Löysin myös Onlysta montakin kivaa paitaa, mutta nyt mukaan tarttui kaksi raitapaitaa, joissa on 3/4 hihat. Ihanat. Malli ei ole tasainen, vaan paidat ovat sivuilta pidemmät. Teknisistä vaikeuksista johtuen nyt ei ole kuvia vaatteista, ellen sittä ala kuvaamaan niitä jotenkin muuten kuin itseni päällä. Kokeillaan huomenna päiväsaikaan, jos silloin valaistus olisi parempi.
Niin tosiaan kaksi samanlaista raitapaitaa, toinen oli harmaalla ja toinen ruskealla raidalla. Mielettömän upean tuntuista materiaalia <3 Ruskearaitasta paitaa somistamaan ostin myös ruskea vyön. Jos vihdoinkin oppisin käyttämään vöitä.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0