perjantai 19. helmikuuta 2010

turinaa vol 111

Oi ilo :) Pikkusiskoon pystyi luottamaan, saan kuin saankin valkaisu stripet jenkeistä. Mahtijuttu. Ystävättärien kanssa joskus keskusteltiin hampaiden valkaisusta. En tiedä onko jokin urbaanilegensa, mutta huhu kertoo suomalaisten hammasteknikkojen käyttävän valkaisussa paljon miedompia mömmöjä kuin mitä jenkeissä ostettavat jutut ovat. Mene ja tiedä sitä.

Ai niin.. tässä olen vihdoinkin oppinut tekemään itselleni "täydelliset" kulmat, ei liian ohuet, ei liian suorat, juuri sopivat minulle. Kerrankin jokin piirre minussa mistä pidän. Aikaisemmin podin aina jonkin sortin alemmuutta kulmieni takia, sillä ne olivat aina jotenkin ei kiva. Ne ovat luonnostaa erittäin tummat, mutta jotenkin vaan tuolla muutamalla vedolla tuolla kulmakarvavärillä saan aimoannoksen itseluottamusta lisää, kulmat hyvin, kaikki hyvin :)



Olin yhtenä päivänä menossa ostamaan itselleni kulmakynää Bodyshopista, mutta onneksi myyjä neuvoi minut ostamaan tämän tuotteen:


KULMAKARVAVÄRI

Kulma- ja rajausväripaletilla onnistuu luonnollisen näköinen kulmakarvojen linjan muotoilu sekä silmien rajaaminen. Ammattilaiset käyttävät kulmien muotoilussa aina mielellään useampaa sävyä; vaaleampaa sävyä lähellä nenää ja tumminta sävyä kulman korkeimmassa kohdassa. Kätevä paletti sisältää kaksi sävyä ja siveltimen. Saatavana kolme erilaista palettia, joiden joukossa on oma vaihtoehto vaaleille, ruskeille sekä hyvin tummille kulmille.

sävy 01 blonde/auburn
sävy 02 brown/brunette
sävy 03 dark brown/black
Hinta 21,30


Kävin apteekissa kotimatkalla. Mukaan tarttui Vichyn aikaisemmin blogissa mainitsemani silmänympärysvoide, tuo nykyinen alkaa vedellä viimeisiään. En varmaan muuten olisi vielä kiirehtinyt ostamaan itselleni uutta, ellen olisi huomannut, että tuote poistuu valikoimista. Olihan se hintava, mutta jokaisen sentin arvoinen. Mukaan tarttui myös Vichyn uusi ihovoide. Aikaisemmin ole ollut tyytyväinen käyttämääni Nivean kasvovoiteeseen, mutta kokeiltuani Vichyn tuotteita, huomaan eron. There´s no going back. Apteekista ei löytynyt sitä samaa voidetta josta myös kerroi, joten kokeillaan nyt sitten uutta korvaavaa voidetta. Odotan innolla pääseväni testaamaan tätä.

Lääkärikäynnistä; se välilevytyrähän siellä taas kummittelee. Edelleen vaan särkylääkkeillä porskutellaan, leikkausta ei tehdä ellei voimat häviä toisesta kädestä huomattavasti, tai käsi puudu jatkuvasti .. tai ellei säryt ole niin voimakkaat, ettei niitä kestä edes lääkkeillä. Jippijaijei, ollaan sitten vaan tramal ja arcoxia pöllyssä vielä pari kuukautta lisää. Huolestuttavaa vain on se, että mä alan tykätä tramalpöllyisestä itsestäni, on niin .. mukava olo koko ajan :)

Ja jotta tämä postaus ei rönsyilisi aivan liian vähän joka suuntaan, niin puhutaan vielä meidän pikkuisesta hieman. Meillähän on ollut ongelmia leikata Mimin kynsiä, koska Mimi pyristelee sylissä niin kovasti. Ensimmäisien kertojen jälkeen olin aivan kynsitty, jossain vaiheessa sonnustauduin huppariin ja uimalaseihin, jotta en tulisi kynsityksi, toissakerralla tein Mimirullan, eli käärin Mimin pyyhkeeseen ja sieltä sitten kaivettiin yksi tassu kerralla esille.

Keskiviikkona ystävättären ollessa kylässä kuuntelimme avokin kanssa kateellisina kun ystävä kertoi kuinka helposti heillä ko operaatio sujuu. Hänen koiransa pysyy kiltisti kyljellään koko operaation ajan. NOOOOOH. Eilen sitten päätimme kokeilla samaa tyyliä tai no melkein samaa. Pötköteltiin sängyllä, minulla oli kädet täynnä nameja, joita sitten syötin pikkuiselle hyvään tahtiin ja samalla avokki leikkasi kynnet. Ihan mieletöntä, että se olikin helppoa. Ainoa ongelma tuli siinä, että paikka oli turhan pimeä, joten avokilla oli vaikeuksia nähdä kynsiä tai sitä mitä oli leikkaamassa, mutta Mimi ei aiheuttanut ongelmia :) Ihanaa. Läpimurto!

Nonni, nyt voisi siirtyä koneelta television ääreen. Tänään on elokuvailta, vuokrasimme avokin kanssa



Jeee, leffoja :) halimista ja sen semmoista .. perheilyä, rakkautta, läheisyyttä..

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0