keskiviikko 24. helmikuuta 2010

piristyminen

Ulkoilu koiran kanssa piristi sen verran, että sain hieman uutta puhtia bloggaamiseen ja kuvilla leikkimiseen.

Löysin varastoistani nämä kaksi Marimekon mekkoa





Mekot ovat edesmenneen kummitätini jäämistöstö. Molemmat mekot kaipaavat heiman tuunausta, värikkäässä mekossa toistuvat aikalailla samanlaiset kirkkaat värit kuin mitä on nyt monissa kevään kokoelmissa. ajattelin kaventaa mekkoa sopivaksi ja mahdollisesti ommella jompaan kumpaan sivun vetoketjun. Mekkoon kuuluu myös samasta kankaasti tehty ohut vyö, joka on tällä hetkellä jossain piilossa.

Harmaa mekko on myös auttamttoman liian iso, joskus se oli vielä varsin sopiva. En vain tiedä voiko mekolle tehdä mitään pilaamatta sitä. Se on puoleen väliin säärtä asti pitkä.

Olen joskus ollut töissä paikassa, jossa oli erittäin suotavaa pukeutua siististi, ja niiltä ajoilta minulla on jäänyt nämä kaksi seuraavaa bleiseria.





Molemmat bleiserit ovat hieman ryppyisessä kunnossa. Molempien takkien yleisilmettä voi muuttaa kääntämällä taskujen läpätä sisälle ja vaikka parsimalla saamaan na pysymään siellä. Täytyy miettiä, että ovat ne nyt auttomattoman so last season vai ei. Ainakin ne ovat hieman turhan isoja, Tuosta musta liituraita bleiseri on mielestäni ihana, pitää vain miettiä meneekö se kaventamalla pilalle.. ja pitäisiköhän tuonne sisälle laittaa jokin hauska vuorikangas.

Katsoo koska ehtisi tuunata kaikkia vaatteita.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0