sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Aivan liian nopeasti

Nonni, tämän malliset paidat tarttui eilen Kampin Onlysta mukaani, toisessa on tosiaan harmaat raidat.



Takana on mielettömän ihana viikonloppu, joka meni ohi aivan liian nopeasti. Avokki sai vihdoinkin hankittua salaman kameraansa... tuli sitten leikittyä mallia kotona ;) Hihi, just hauska ystävänpäiväaamu <3

Meidän pikkuinen oli tosiaan hoidossa lauantain. Mimiä oli leikitytetty oikein urakalla, oli lauantaina simahtanut pikkuveljeni vanhaan huoneeseen. Yleensä Mimi hakeutuu muiden seuraan, viimeksi taisi jopa nukkua vanhempieni kanssa samassa sängyssä :) Tänään aamulla Mimi oli tainnut riehua myös aika paljon, kun setäni avopuolisonsa kanssa on ollut siellä kylässä. Ja sitten haettuamme Mimin kotiin hoidosta, lähdimme vielä Paloheinään pulkkamäkeen, jossa pikkuinen haukkui ja leikki hurjasti.

Mimi käyttäytyy nyt hieman omituisesti, ruoka ei maistu, kuono on nonstoppina maassa, kaikkea on nuuskittava ja se itkee välillä. Voi olla, että sillä on juoksut tulossa, ensimmäiset tulivat Mimin täytettyä 7 kk ja päivän (eli alkoi 25.päivä marraskuuta), ja kaipa kohta olisi sitten aika juoksujen taas tulla, mikäli ne tulevat noin neljä kertaa vuodessa.

Asiasta kukkalaatikkoon, tässä yritän funtsia mistä kannattaa tilata hampaidenvalkoisu "raitoja". Olen käyttänyt vain Crest Whitestrips Daily Whitening Multicaren. Helpot käyttää :) Jännää vain, en ole koskaa aikaisemmin tilannut mitään jenkeistä.



http://www.whitestrips.com/

Ylläolevia olisi tarkoitus tilata. Täytyy kysellä jenkeistä juttuja tilanneilta ystäviltä, miten tuo homma toimii. Mistä kannattaa tilata ja mistä ei. Tai jos vaikka löytäisi noita jostain Euroopasta.

Huomasin muuten, että pitäisi ostaa kaikkea muutakin. Alkaa lakat, kiiltosuihkeet ja geelit olla lopussa. Kaveri joskus tutustutti minut Tigin tuotteisiin, ja olen aivan koukussa nyt niihin.

Taidanpa tilata Hairstoresta


Idea: pikkusisko on aviomiehensä kanssa parhaillaan jenkeissä, täytyy kokeilla jos sisko ehtii käydä jossain yllämainittuja hammasjuttuja myyvässä liikkeessä :) JUUH!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pyydä siskoasi tuomaan Jenkeistä noita Tigejä, ovat siellä reilusti halvempia!

Mai

Anonyymi kirjoitti...

Tuota Headrushia mulla on n. puolikas pullo jäljellä, imo tekee hiukset lähinnä veltoiksi. Saat pullon jos haluat kokeilla :)

Mai

-didi- kirjoitti...

Juu, pikkusisko toi jo. Sunnuntaina luovotus :) Mulla on noi kaikki jo käytössä kotona, mulla ainaskin toimii oikein hyvin hiuksissa, ja tulos on toivottu.

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0