keskiviikko 17. helmikuuta 2010

uuu lala

Osa viimeisimmästä henkkamaukkashoppailuista saapui postiin.

Solmittava vyö (mun "tarjous").. ihan mielettömän ihana.. niin keepers..

Valkoinen huivi: mielettömän ihana, herkkä, romanttinen.. ja tämän seuraksi löydän varmasti kivat helmet.. tai kolmet :P

Harmaa liivi mustalla nauhalla: materiaali on ehkä hieman arkinen, mutta.. malli on kiva, istuu ja mahtuu hyvin, voin täysin kuvitella käyttäväni asikastapaamisissa päällä.

Beige paita: ehkä turhan lörttö mun päällä, eikä loppujenlopuksi ole lainkaan mun tyylinen

Musta kynähame: Itse tykkään, mutta avokki teilasi täysin, koska ei ylipäätänsä tykkää hameista.. wtf?! mä luulin, että se ei pitänyt vain farkkuhameista, ihme mies.

Korvikset: ihan kivat, euron tai pari.. pidän ne :)

yhteenveto: beige pusero lähtee takaisin, liian mitäänsanomaton mun makuun.. mietin myös liivin kohtaloa. Ehkä voisin ostaa tuon liivin ja paidan palautuksessa säästämilläni rahoilla itselleni kunnon liivin :P We´ll see.



Tosiaan tuossa kuvassa ei näy sitä sidottavaa syötä. Se on kyllä aikas porno, piiskaa puuttuu. Täytyy kokeilla vaikutusta avokkiin.

Oi ihanaa, kohta saan seuraa. Mun erittäin muotitietoinen ystävätär tulee oman koiruutensa kanssa kylään. Ihan kiva, olisin muuten ollutkin yssiksein illan, avokin lähtiessä pelaamaan tossulätkää poikien kanssa.

2 kommenttia:

Nia kirjoitti...

hih, "erittäin muotitietoinen ystävätär" :)

-didi- kirjoitti...

no oot :D

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0