sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Viimeinen yö

.. ehkä.. olisi jos olisimme ainoat ketkä voivat asiaan vaikuttaa, mutta koska laskemma exäni muuttoavun varaan, niin muutto voi myös siirtyä tiistaille. Tavallaan toivoisin sitä, en haluaisi vielä muuttaa pois.

Tänään olemme taas vieneet pari kuormaa tavaroita vanhempieni luokse.



Tuossa kuvassa näkyy hieman huonosti Mokosta ostetut puiset tikapuut, ne ovat olleet tähän asti minulla parvekkeella kukkatelineenä, mutta niiden odotellessa eteisessä muuttoa vanhempieni kellariin, aloin nähdä niissä potenttiaalia. Ne ovat ihanat, pitää yrittää jotenkin keksi tapa käyttää niitä uudessa asunnossa.

Erilaisia blogeja selatessa näkyy paljon ihania valkoisella kalustettuja asuntoja, melkein tekisi mieli pyörtää mieleni, ja muutta oman asunnon sisustus valkoiseksi, mutta ehkä nyt ei ole se paras hetki. Mulla on kaksi honkkelia .. Mimi ja avokki, ja toivon parin vuoden sisällä saavani lapsen. Ehtiihän sitä vielä sitten joskus :) Makuuhuoneetamme sentään tulee juuri valkoisen ja vaaleanhiekan/beigen ja haalean sinisen sävyinen, ehkä siellä voin sitten toteuttaa tuota herkempää puolta. Olohuoneesta haluan kodikkaan ja lämpimän, punaiset huonekaluat ja tumma puu saa sen aikaiseksi. Häiritsee vain, kun minulla ei tunnu olevan vielä selkeää visiota. Työhuonekin tuntuu jotenkin kaikaiselta. Keittiö ei.. siitäkin on selkeä visio.



Ylläolevassa asussa kävin tänään seuraamassa elämäni toista käsipallopeliä. Kaveri pelaa sm-liigassa (ehkä, en oo nyt ihan varma mitä ihmeen liigoja on), mutta oli kuitenkin play off peli. Oli varsin viihdyttävä peli. Joukkueella on myös ihanan vannoutuneita faneja, melkein pelotti välillä se kiihko, millä kentän laidalta huudeltiin.

päivän asu koostui:

Kengät - Spirit
Legginssit - Vila
paita - Vila
huivi - H&M

koira - Mimi

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0