sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Messusunnuntai



Luokattoman huonot iPhone kuvat jatkukoon.

kengät - spirit
legginssit - Vila
paita/tunika/joku - Gina
huivi - H&M Garden collection
sormus, korvikset ja rannekoru - Kalevalakoru
takki - Vila



Harmillista, enää en viitsi alkaa kuvailla eikä näemmä Kalevalakorun sivuilta löyty näitä minulla olevia koruja, tuo sormus on muuten oikein, mutta että siinä on kirkas kivi. Korvikset ovat samaa ristisarjaa, ne olen saanut joskus rippi tms lahjaksi. Rannekorun (Kielo) sain jouluna avokilta lahjaksi.

Kävimme tänään kääntymässä messukeskuksessa Sistustus, Oma koti ja Oma piha -messuilla. Vaikka siellä oli ihan kivaa pällistellä kahdestaan, emme saaneet sieltä irti oikein mitään. Olisimme toivoneer jotain vinkkejä esim remontointiin tms, mutta siellä oli niitä tosi vähän. Olihan se kiva sitten käydä moikkaamassa sukulaista ständillä ja haaveilla oma mökki -osaston hulppeita luxus mökkejä.

Vierailu jäi lyhyeksi, sillä sitteno olikin jo kiire sukuloimaan avokin vanhempien luokse.

Asuminen täällä vanhempien luona on sujunut yllättävän kivuttomasti. Enpä muista aikoihin nukkuneeni näin hyvin :) Joka yö nukkunut palttiarallaan kahdeksan tuntia, öisin en ole herännyt mihinkään ääniin, enkä kärsinyt siitä, etteikö unettaisi. Mahtavaa.

Messuilta teki mieli ostaa kaikkea pientä kivaa, mutta onneksi emme olleet tajunneet käydä etukäteen ottomaatilla :D Vasta sitten kun löytyi jotain mikä oli pakko ostaa, kipaistiin automaatilla. Jos vaikka jossain vaiheessa jaksan (nyt en, vaikka kello on vasta yhdeksän) kuvata en :) Viimeistään sitten kun tulee kuvattua uudessa kodissa.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0