tiistai 2. maaliskuuta 2010

onkelma

Aika naurettavaa, mutta.. on alkanut tuntua, että tarvitsee uusia vaatteita, ettei omassa vaatekaapissa ole mitään kivaa. Himottaisi hmm.. uudet farkku legginssit, jotkin .. vaalea, kulutetut, mm H&M:n paljeteilla koristeltu tunika tuntuisi myös kutsuvan minua .. sekä haaremihousut! Ällöä :D Olisipa jo kesä. Tarkoitus oli itseasiassa shoppailla jotain henkkamaukalta, mutta kaikki ne mitä mietin oli jo loppu. Ehkä huomenna voisin hankkia itselleni jotkin kivat farkkulegginssit.. juu.



Niin näen nuo housut ja yhdet käsittämättömän mahtavan bronxin nilkkurit yhdessä <3 Tahtoo päästä ulos ja pukea nahkarakin päälle.

Oli muuten mahtava olo, pääsin tänään ensimmäisen kerran melkein pariin kuukauteen urheilemaan. Kävin kaikista kevyimmällä crossing-tunnilla mitä salilta löytyy. Olin varma, että kahden kuukauden lööbailun jälkeen avokki olisi saanut kaapia minua salin lattialta, mutta hyvinhän minä jaksoin :) Tosin 35 basicista on vielä hieman matkaa niihin 60 min pro-tunteihin, joilla kävin vielä kaksi kuukautta sitten.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0