lauantai 18. joulukuuta 2010

vihdoinkin

Pääsin eilen vihdoinkin julkisella puolella lääkäriin selkäni takia. Lääkäri otti minut tosissaan, terveyskeskukseen oli tilattu yksityiseltä lääkäriasemalta minun tietoni koskien selkääni, joten ihan kaikkea ei tarvinnut käydä läpi. Jotenkin siellä sitten vain meni 45 minuuttia.

Nyt on sitten lähete hermokäyrätutkimukseen (jonka tiimoilta minulta peloteltiin kakat housuun :P ) ja fysioterapiaan. Tämä yleislääketieteen erikoislääkäri ei voinut siis noin vain laittaa lähetettä magneettikuvaan, vaan pitää käydä tuolla toisessa tutkimuksessa sitä ennen. Tuli vaan hyvä fiilis, lääkäri tuntui uskovan minua, ja teki pari juttua, joista tuli sellainen olo, että tämä asia otetaan nyt oikeasti hoidettavaksi. Ihana empaattinen lääkäri.

Jälleen kerran määrättin relaksanetteja, ja koska kerroin tramalin ja panacodin vievän yöuneni, niin lääkäri määräsi ihan uutta lääkettä kokeiltavaksi. Hieman hermostutti käydä hakemassa sen, mutta eiköhän lääkäri tiedä mitä määräsi, varsinkin kun kerroin mm masennushistoriasta ja siitä kuinka vaikeaa masennuslääkkeiden lopettaminen oli, mm se, että oli vaikea erottaa, että oliko lopetusvaiheen masennus vain lopettamisesta johtuvaa vai olinko oikeasti niin masentunut, että olisin halunnut päättää päiväni.

Btw.. ei ole ollut mitään masennusajatuksia pitkään aikaan :) Ihan mieletöntä. Jotenkin myöskään, tietynlainen stressaaminen asioista on loppunut, jännittäminen on oma lukunsa. Oon pystynyt reissata julkisilla hyvin, eikä ole tullut paniikkikohtauksia kotona.. eikä muuallakaan.

Asiasta kukkalaatikkoon :) Tänään voisi alkaa suunnitella hieman joulun aterioita. Kinkku ja kalkkuna on meillä on hankittuna. Nyt pitää löytää resepti täydellisille joululaatikoille, rosolli nyt on helppo tehdä.. sitten .. pitää miettiä halutaanko vähän savukalaa .. sekä millä reseptillä teen riisipiirakat.


(kuva osoitteesta http://www.pixelfair.it/diddlworld/winterxmas.htm)

Ah.. mä en ikinä halua kasvaa niin vanhaksi, että nää Diddl-jutut vaikuttaisi liian lapsellisilta. Tähän hahmoon liittyy saksanvuodelta niin hyviä muistoja.

0 kommenttia:

 
Template by suckmylolly.com - background image by elmer.0